Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι ηγετικές ομιλίες του Πογκμπά στα αποδυτήρια της Γαλλίας [Βίντεο]

Οι ηγετικές ομιλίες του Πογκμπά στα αποδυτήρια της Γαλλίας [Βίντεο]

Πριν από τους κρίσιμους αγώνες του Μουντιάλ

Μπορεί ο Ούγκο Γιορίς να ήταν αυτός που σήκωσε πρώτος το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου ως αρχηγός της Γαλλίας, ωστόσο, στα αποδυτήρια των Τρικολόρ το… αφεντικό φαίνεται πως ήταν άλλος.

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ της Ρωσίας, έρχονται στο φως διάφορα βίντεο από τα αποδυτήρια της Γαλλίας, με τον Πολ Πογκμπά να αποδεικνύει τις ηγετικές του ικανότητες μιλώντας στην καρδιά των συμπαικτών του.

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αυτός που ανέλαβε να βγάλει τις ομιλίες λίγα λεπτά πριν αυτός και οι συμπαίκτες του βγουν στον αγωνιστικό χώρο για τους κρίσιμους αγώνες με την Ουρουγουάη, την Αργεντινή και φυσικά πριν από τον τελικό με την Κροατία.

Η ομιλία του πριν από τον αγώνα με την Αργεντινή:

«Είναι οι λεπτομέρειες παιδιά. Παίδες! Θέλουμε πολεμιστές στον αγωνιστικό χώρο σήμερα. Δεν θέλω να πάω σπίτι μου απόψε. Εγώ, το απόγευμα, δεν πηγαίνω σπίτι μου. Αύριο, θα μείνουμε στο ξενοδοχείο. Θα φάμε τα γαμ$#α τα μακαρόνια ξανά. Δεν με νοιάζει, δεν πηγαίνουμε σπίτι μας. Θα είμαστε χαρούμενοι στο τέλος του αγώνα. Θέλω να κάνουμε πάρτι απόψε. Θέλω όλοι. Σήμερα, θα τρέξουμε μέχρι θανάτου στον αγωνιστικό χώρο. Κανείς δεν θα ‘κρεμάσει’ κανέναν. Κανείς δεν θα ρίξει ρυθμό. Στο γήπεδο, είμαστε όλοι μαζί. Καλοί τύποι και πολεμιστές. Θα τους σκοτώσουμε σήμερα τους Αργεντινούς. Με τον Μέσι ή χωρίς τον Μέσι, δεν δίνω δεκάρα. Θα κατακτήσουμε το γαμ$#$%ο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρέπει να περάσουμε για να το κάνουμε αυτό. Πάμε παιδιά».

Η ομιλία του πριν από τον τελικό με την Κροατία:

«Σήμερα, κοιτάμε ο ένας τον άλλον και δεν αφήνουμε άλλη ομάδα να μας πάρει αυτό που είναι δικό μας. Αυτό θέλω απόψε. Να φτιάξουμε αναμνήσεις για κάθε Γάλλο. Και για τα παιδιά τους και για τα εγγόνια τους. Σήμερα, έχουμε 90 λεπτά για να γράψουμε ιστορία. Για πάντα, για πάντα παιδιά».

Δείτε το ντοκιμαντέρ του TF1 με την πορεία της Γαλλίας στο Μουντιάλ όπου περιλαμβάνονται και εικόνες από τα αποδυτήρια και τις ομιλίες του Πογκμπά και του Ντεσάν:

https://www.youtube.com/watch?v=9lKluOhy2E0

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024