Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανταλλαγή Λέοναρντ - ΝτεΡόζαν συμφώνησαν οι Σπερς με τους Ράπτορς

Ανταλλαγή Λέοναρντ – ΝτεΡόζαν συμφώνησαν οι Σπερς με τους Ράπτορς

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του «mega deal» βρίσκονται οι Σαν Αντόνιο Σπερς και οι Τορόντο Ράπτορς, με την ομάδα του Τέξας να στέλνει στον Καναδά τον Κάουι Λέοναρντ και να παίρνει ως βασικό αντάλλαγμα τον ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν. Η συμφωνία, την οποία δημοσιοποίησε μέσω twitter ο δημοσιογράφος του ESPN, Εϊντριαν Βοϊναρόβσκι, είναι βέβαιο ότι θα περιλαμβάνει […]

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του «mega deal» βρίσκονται οι Σαν Αντόνιο Σπερς και οι Τορόντο Ράπτορς, με την ομάδα του Τέξας να στέλνει στον Καναδά τον Κάουι Λέοναρντ και να παίρνει ως βασικό αντάλλαγμα τον ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν.

Η συμφωνία, την οποία δημοσιοποίησε μέσω twitter ο δημοσιογράφος του ESPN, Εϊντριαν Βοϊναρόβσκι, είναι βέβαιο ότι θα περιλαμβάνει κι άλλους παίκτες, περισσότερες λεπτομέρειες όμως αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες ώρες. Σύμφωνα με τον Βοϊναρόβσκι, ο τζένεραλ μάνατζερ των Ράπτορς, Μασάι Ουτζίρι, έχει ήδη ενημερώσει τον ΝτεΡόζαν για τη συμφωνία.

Εφόσον η συμφωνία ολοκληρωθεί, θα αποτελέσει την πιο «ηχηρή» ανταλλαγή του φετινού καλοκαιριού στο NBA. Από τη μία πλευρά ο Κάουι Λέοναρντ, MVP των τελικών του 2015, δύο φορές κορυφαίος αμυντικός της χρονιάς, δύο φορές μέλος της καλύτερης πεντάδας του πρωταθλήματος και δύο φορές all-star, ο οποίος όμως προέρχεται από μακροχρόνια απουσία λόγω τραυματισμού, εξαιτίας του οποίου ήλθε σε ρήξη με τους Σπερς και απαίτησε ανταλλαγή.

Από την άλλη ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν, από τους κορυφαίους σκόρερ του πρωταθλήματος, τέσσερις φορές all-star και «χρυσός» Ολυμπιονίκης στο Ρίο, ο οποίος ουδέποτε κατάφερε να οδηγήσει τους Ράπτορς στην υπέρβαση στα πλέι-οφ, δημιουργώντας ερωτηματικά για την ικανότητά του να ηγηθεί μίας ομάδας με υψηλούς στόχους.

Σημειώνεται ότι το Τορόντο παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο, καθώς ο Λέοναρντ έχει τη δυνατότητα opt-out στο συμβόλαιό του το επόμενο καλοκαίρι και μπορεί να μείνει ελεύθερος, όμως προφανώς οι Ράπτορς θεωρούν ότι με την απόκτησή του (και με δεδομένη την αποχώρηση από την Ανατολή του ΛεΜπρον Τζέιμς) μπορούν να διεκδικήσουν με περισσότερες αξιώσεις τον τίτλο στην Ανατολική Περιφέρεια και εν συνεχεία να πείσουν ενδεχομένως τον 27χρονο φόργουορντ να παραμείνει στην ομάδα.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024