Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σύγκρουση στο Ποτάμι μετά την αποχώρηση από το ΚΙΝΑΛ

Σύγκρουση στο Ποτάμι μετά την αποχώρηση από το ΚΙΝΑΛ

Μέσω social media

Ανοιχτή αντιπαράθεση με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα ξέσπασε στο Ποτάμι για την περαιτέρω πορεία του κόμματος.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής του κόμματος Γρηγόρης Ψαριανός άφησε σαφείς αιχμές για τη στρατηγική του Σταύρου Θεοδωράκη, δύο μόλις εβδομάδες μετά την αποχώρηση του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής. Τον επικρίνει ότι έχει στρέψει το βλέμμα του προς τη λάθος κατεύθυνση, εμμέσως πλην σαφώς, προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Ψαριανός, στη νέα του παρέμβαση, μέσω των social media, ανέφερε: «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ έχει ένα σοβαρό πρόβλημα στρατηγικής. Ο κόσμος που το εγκατέλειψε έφυγε προς την κατεύθυνση που κοιτάζει και η συντριπτική πλειοψηφία όσων έχουν απομείνει. Ενώ ο επικεφαλής και ένα μικρό τμήμα της ηγετικής ομάδας κοιτάζουν ή/και κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση».

Λίγες ώρες αργότερα του απάντησε -επίσης μέσω Twitter- ο Γιώργος Μαυρωτάς, ο οποίος τον παρέπεμψε στο συνέδριο του Οκτωβρίου και έκανε λόγο και για έναν τρίτο δρόμο, χωρίς ετεροπροσδιορισμούς.

Το μεσημέρι ο κ. Ψαριανός και πάλι με tweet σήκωσε το γάντι υποστηρίζοντας: «Γιώργο μου, ας αφήσουμε τις σοφιστείες… Το σχέδιο είναι «προσέγγιση και διάλογος με τον ΣΥΡΙΖΑ». Αυτό το σχέδιο, αν το βλέπω καθαρά, έμενα ΔΕΝ με περιλαμβάνει.

Δεν συνεργάζομαι με αυτούς που κήρυξαν τον ΔΙΧΑΣΜΟ και τώρα ζητούν συναίνεση. Με τους θαυμαστές του Μαδούρο».

Ο κ. Μαυρωτάς του απάντησε ότι δεν υπάρχει τέτοιο σχέδιο: «Δεν βλέπω τέτοιο σχέδιο για το Ποτάμι και το έχουμε πει σε όλους τους τόνους»

Απαντήσεις έδωσαν τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος στον Γρηγόρη Ψαριανό μέσω μηνυμάτων στο twitter.

«Αν έχεις μοναδική σου έγνοια να εξασφαλίσεις την επόμενη βουλευτική σου έδρα δεξιά (ή αριστερά), τότε χάνεις τον ύπνο σου. Και στις 4.45 το ξημέρωμα τουιτάρεις τέρατα για να δικαιολογήσεις τις επιλογές σου. Εκτός αν είναι οι Ερινύες που δε σε αφήνουν να κοιμηθείς, Γρηγόρη» ανέφερε ο Γιώργος Γκαρής ενώ η Ολυμπία Αναστασοπούλου τόνισε: «Στο βήμα της ΜΕΣΥΑ μόλις 17 μέρες πριν, επικρότησε την αυτόνομη πορεία για το Ποτάμι. Σήμερα αξημέρωτα παρέχει απλόχερα δεξιά διαπιστευτήρια κι εύλογα σκέφτεται κάποιος τι μεσολάβησε. Ας είχε τουλάχιστον θάρρος να προτείνει στα στελέχη από όλη την Ελλάδα να γείρουμε όλοι δεξιά».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024