Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι τελευταίες φωτό της Κέητ Άπτον με μπικίνι…

Οι τελευταίες φωτό της Κέητ Άπτον με μπικίνι…

Το περιοδικό “Vanity Fair” επέλεξε την Κέητ Άπτον για την εκατοστή του επέτειο

Το περιοδικό “Vanity Fair” επέλεξε την Κέητ Άπτον για την εκατοστή του επέτειο. Η Αμερικανίδα μοντέλο και ηθοποιός κέρδισε τον τίτλο μιας από τις κορυφαίες γυναικείες προσωπικότητες στις Η.Π.Α. Κατάξανθη, με ύψος 1.78 μ και… υπερβολικά πλούσιο στήθος για τα standards της εποχής μας, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Άπτον έχει όμως κερδίσει με το σπαθί της η -γιατί όχι;- με το ακαταμάχητο μπούστο της μία θέση στα εξώφυλλα της “Vogue” του “GQ” του “Love” του “Esquire” του “Glamour” και βέβαια στο Sports Illustrated Swimsuit Issue. Το 26χρονο άλλωστε μοντέλλο το οποίο υπήρξε πρωταθλήτρια ιππασίας είναι χάρμα οφθαλμών όταν φοράει τα μικροσκοπικά μπικίνι του.

Η Κέητ Άπτον μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πριν, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Εκείνη και ο σύζυγός της Τζάστιν Βερλάντερ (παντρεύτηκαν πριν ένα χρόνο) αθλητής του μπέιζμπολ, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Οι παππούδες και γιαγιάδες νοιώθουν επίσης τρελοί από χαρά! Ο πατέρας της ήταν γυμναστής και διευθυντής σχολείου στον Άγιο Ιωσήφ του Μίτσιγκαν, η μητέρα της πρωταθλήτρια του τέννις και ο θείος της Φρεντ, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων στις Η.Π.Α. Αφήνουμε την σέξι Κέητ να μας «ταξιδέψει» με το μπικίνι της. Μάλλον θα αργήσει να τα ξαναφορέσει…

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024