Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Subaru Legacy 2020: Νέο κεφάλαιο στη

Subaru Legacy 2020: Νέο κεφάλαιο στη «δυναστεία» των boxer

Παρά τη σχεδιαστική συνάφεια με την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή του, η νέα γενιά του Legacy επιφυλάσσει σημαντικές αλλαγές στο μέτωπο των κινητήρων καθώς αναμένεται να επωφεληθεί από τη νέα μικρότερου κυβισμού γενιά boxer κινητήρων των Ιαπώνων.

Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

H νέα γενιά του τετράθυρου μοντέλου επιστρέφει στα πεδία δοκιμών με λιγότερο καμουφλάζ, επιβεβαιώνοντας τη σχεδιαστική του συνάφεια με την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή του καθώς η Subaru δεν δείχνει να έχει μεταβάλλει ριζικά την αισθητική του.

Σε κάθε περίπτωση μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει ότι η γρίλια υιοθετεί ένα διαφορετικό και με λιγότερες ακμές μοτίβο ενώ την ίδια λογική δείχνει να ακολουθεί και η σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων.

Η πιο σημαντική σχεδιαστική αλλαγή φαίνεται να έχει συντελεστεί στην χάραξη της γραμμής οροφής η οποία έχει αυξήσει το μήκος της καταλήγοντας στο φαινομενικά κομψότερο και λιγότερο κατατμημένο από ακμές και πτυχώσεις πίσω τμήμα ενώ τα φωτιστικά σώματα υπακούουν σε μια πιο τετραγωνισμένη λογική.

Σε πλήρη αντίθεση με τη σχεδίαση η οποία δείχνει να ακολουθεί την πεπατημένη, θεαματικές αλλαγές αναμένονται πίσω από τις επιφάνειες του ιαπωνικού μοντέλου όπου θα βρεθεί η νέα παγκόσμια αρχιτεκτονική της Subaru η οποία φιλοξενεί μεταξύ άλλων το Impreza και η οποία πλην των οφελών σε επίπεδο περιορισμού του βάρους, θα επιτρέψει στην Subaru να μειώσει το κόστος παραγωγής του Legacy.

Σε επίπεδο κινητήρων, σύμφωνα με τις συστάσεις η ιαπωνική φίρμα εξελίσσει μια νέα γενιά τετρακύλινδρων boxer κινητήρων με κυβισμό 2,0-2,5 λίτρων συμπεριλαμβάνοντας στο λεξιλόγιό τους την τεχνολογία άμεσου ψεκασμού καθώς και αυτήν της αδρανοποίησης των μισών κυλίνδρων προς όφελος του περιορισμού της κατανάλωσης καυσίμου.

Στο ίδιο μοτίβο τα νέα σύνολα θα συμπληρώνονται από κιβώτια συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων.

Επί του παρόντος η Subaru δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες για την παρουσίαση του Legacy ωστόσο το πιθανότερο είναι ότι θα επιλέξει για αυτήν την έκθεση της Νέας Υόρκης το 2019.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024