Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στο μυαλό του Τσίπρα

Στο μυαλό του Τσίπρα

Συνάδελφος, εξ εκείνων που δέχθηκαν την προτροπή του Τσίπρα να κάνει κανένα «μπάνιο», μου διατύπωσε μια άλλη εκδοχή: «Μπάνιο στη θάλασσα εννοούσε», μου είπε. «Να κάνουμε κι εμείς τα μπάνια του λαού»

Αυτά είναι. Αρχοντας. Υπεράνω. Ο δεν καταδέχομαι. Ο και χάρη σας κάνω που σας μιλάω. Κανονικά, αν ήταν στο χέρι μου, ούτε που θα σας έβλεπα. Δηλαδή πραγματικά, για να είμαι ειλικρινής δεν σας «βλέπω». Σουλτάνο οι δίπλα; Βασιλιά Ηλιο εμείς.

Ρωτάνε τα κορόιδα οι δημοσιογράφοι που ξεροσταλιάζουν στους 40 βαθμούς υπό σκιάν έξω από την Κουμουνδούρου, μήπως και βγάλουν καμιά είδηση από το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ «για το πότε θα γίνουν οι εκλογές», «κάντε κανένα μπάνιο…» τούς απαντάει αυτός – ο Τσίπρας δηλαδή. Με σαρδόνιο χαμόγελο.
Του «βρώμισαν» εννοούσε με την παρότρυνση; Του «ξίνισαν» είναι βέβαιο, αλλά του «βρώμισαν» κιόλας; Μα γιατί δεν απαγορεύουν την παρουσία τους, εκεί; διερωτώμαι.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο εδώ

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024