Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Ρεάλ στον δρόμο για το τέταρτο συνεχόμενο

Η Ρεάλ στον δρόμο για το τέταρτο συνεχόμενο

Μια μεταγραφή σαν του Αζάρ, ιδιαίτερα μετά το καταπληκτικό Μουντιάλ που έκανε ο Βέλγος, δεν θα φέρει μονάχα ενθουσιασμό. Δεν θα αποτελέσει μόνο το «φάρμακο» για να επουλωθούν οι πληγές, αλλά μια μεταγραφή ουσίας.

Όχι, δεν είναι παραπλανητικός ο τίτλος. Δεν είναι για το… κλικ. Είναι η πραγματικότητα. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε το πιο λαμπρό της αστέρι. Φυσικά και θα της λείψει. Φυσικά και θα τον αναπολήσουν πολλές φορές στη Μαδρίτη. Περισσότερα από 450 γκολ σε εννιά χρόνια δεν ξεχνιούνται εύκολα.

Υπήρξαν στιγμές που ο Κριστιάνο έμοιαζε να τα βάζει με όλους. Υπήρξαν στιγμές που πήρε μόνος του σημαντικά ματς. Ήταν ο απόλυτος ηγέτης, πολλές φορές μέσα σε έναν ολόκληρο γαλαξία αστέρων. Ναι, ο Κριστιάνο ήταν το πιο λαμπρό, όποιος κι αν φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ αυτά τα εννιά χρόνια. Και θα συνέχιζε να ήταν και τα επόμενα, αν έμενε στη Μαδρίτη.

Θα της λείψει, λοιπόν, της Ρεάλ ο Κριστιάνο. Και αγωνιστικά και σε πρεστίζ. Μέχρι και στην… Μπαρτσελόνα και στον Μέσι θα λείψει. Διαφορετικός ο ανταγωνισμός πλέον. Τα clasico χάνουν τον έναν από τους δύο υπέρ – σταρ.

Όμως στην πορεία της σεζόν κι αν η Ρεάλ εν τέλει καταφέρει και «ψήσει» τον Αζάρ πως η αλλαγή που θέλει πλέον στην καριέρα του είναι να πάει σε εκείνη, θα μπορέσει να δώσει την απάντηση στην ερώτηση για το πότε θα «ξορκίσει» το φάντασμα του Κριστιάνο: άμεσα.

Μια μεταγραφή σαν του Αζάρ, ιδιαίτερα μετά το καταπληκτικό Μουντιάλ που έκανε ο Βέλγος, δεν θα φέρει μονάχα ενθουσιασμό. Δεν θα αποτελέσει μόνο το «φάρμακο» για να επουλωθούν οι πληγές, αλλά μια μεταγραφή ουσίας. Ο Αζάρ μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε ομάδα. Μπορεί να της προσφέρει ουσιαστικά. Και επειδή στη Ρεάλ δεν μπορούν χωρίς στιγμές… μαγείας, μπορεί να της το προσφέρει και αυτό.

Μια μεταγραφή σαν του Αζάρ και μία σαν του Κουρτουά, ο οποίος βρίσκεται προς των πυλών της «βασίλισσας», θα διατηρήσουν την πρωταθλήτρια Ευρώπης στο υψηλότερο επίπεδο. Θα τη διατηρήσουν στα κλαμπ των φαβορί για την κατάκτηση ενός τέταρτου σερί Τσάμπιονς Λιγκ, έστω κι αν αυτό φαντάζει απίθανο την ώρα ετούτη. Μοναδικό ερωτηματικό; Ο Γιουλέν Λοπετέγκι. Αυτός ο προπονητής δεν είναι από το πάνω ράφι. Αλλά μήπως ήταν ο Ζιντάν;

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024