Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Επιμένει η Βαλένθια για Πρίσιτς, στο κόλπο και η Μάιντς»

«Επιμένει η Βαλένθια για Πρίσιτς, στο κόλπο και η Μάιντς»

Επανέρχεται στο προσκήνιο το όνομα του Βόσνιου μέσου για την ισπανική ομάδα, μετά την αποχώρηση του Μαξίμοβιτς – Στο κόλπο και η Μάιντς, ενώ η περίπτωσή του είχε παίξει δυνατά και για τον Ολυμπιακό

Την περίπτωση του Σανίν Πρίσιτς, ο οποίος στην αρχή του καλοκαιριού είχε «παίξει» δυνατά και για τον Ολυμπιακό, εξετάζουν οι Βαλένθια και Μάιντς. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό, οι δύο ομάδες ενδιαφέρονται «ζεστά» για τον Βόσνιο, ο οποίος στο τέλος της περσινής σεζόν έμεινε ελεύθερος από τη Ρεν.

«Η ισπανική ομάδα ρώτησε ξανά για τον Πρίσιτς, με τον Βόσνιο μέσο να βρίσκεται και στην ατζέντα της Μάιντς. Η περίπτωσή του επέστρεψε στο προσκήνιο για τη Βαλένθια, μετά την αποχώρηση του Μαξίμοβιτς. Ο Σέρβος μέσος πήρε μεταγραφή στην Χετάφε και πλέον υπάρχει χώρος στις Νυχτερίδες για τον Πρίσιτς», αναφέρουν μεταξύ άλλων τα δημοσιεύματα.

Ο 24χρονος πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ρεν και στο τέλος της σεζόν αρνήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα, με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος. Το όνομά του στην αρχή του καλοκαιριού είχε «παίξει» δυνατά και για τον Ολυμπιακό και μάλιστα ο παίκτης είχε ταξιδέψει και στην Αθήνα.

Είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ελεύθερους παίκτες της αγοράς, με τον ίδιο, πάντως, να μην βιάζεται να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πέρσι, έπαιξε συνολικά σε 20 παιχνίδια με τη Ρεν, έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ. Πριν πάρει μεταγραφή στη Ρεν αγωνίστηκε στην Τορίνο, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει από Περούτζια και Σοσό. Πλέον, είναι ελεύθερος να επιλέξει την επόμενη ομάδα του, με τον ισπανικό και τον γερμανικό σύλλογο να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024