Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο αρχείο η υπόθεση της offshore Γεωργιάδη στην Κύπρο

Στο αρχείο η υπόθεση της offshore Γεωργιάδη στην Κύπρο

Η Επιτροπή έλαβε αυτήν την απόφαση, καθώς διαπιστώθηκε ότι η εταιρεία ήταν αδρανής και δεν προέκυψε κίνηση στον λογαριασμό της κατά το διάστημα που ο κ. Γεωργιάδης έχει τη βουλευτική ιδιότητα

Στο αρχείο τίθεται η υπόθεση της εταιρείας του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, στην Κύπρο, με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες.

Η Επιτροπή έλαβε αυτήν την απόφαση, καθώς διαπιστώθηκε ότι η εταιρεία ήταν αδρανής και δεν προέκυψε κίνηση στον λογαριασμό της κατά το διάστημα που ο κ. Γεωργιάδης έχει τη βουλευτική ιδιότητα.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ από τον οποίο ζητήθηκαν εξηγήσεις, ανέφερε ότι η «υποτιθέμενη» Off Shore ήταν μια ΕΠΕ εταιρεία που ίδρυσε 2006 με συνεταίρο στην Κύπρο, η οποία όμως λύθηκε σχεδόν αμέσως και διεγράφη από τους σχετικούς καταλόγους ακριβώς 10 χρόνια αργότερα, το 2016, λόγω μηδενικής δραστηριότητας.

Τότε, είχε παραθέσει μάλιστα και όλα τα παραστατικά που είχε στην κατοχή του και επιβεβαίωναν τα λόγια του, ενώ είχε προαναγγείλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Τέλος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ παραδέχθηκε πως εκ παραδρομής δεν είχε δηλωθεί το κλείσιμο της στο πόθεν έσχες του, αφού, σύμφωνα με όσα είχε γράψει στο Facebook «ούτε είχα εισόδημα από αυτήν, αφού είχε μηδέν τζίρο, ούτε έξοδα, ούτε λογαριασμούς, ούτε τίποτε, άρα ουδόλως μετέβαλε την περιουσία μου και δεν αλλάζει σε τίποτε το Πόθεν Έσχες μου».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024