Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η νέα σειρά Gucci είναι μόνο για παιδιά

Η νέα σειρά Gucci είναι μόνο για παιδιά

Από τώρα καταλαβαίνουμε τι θα φοράνε όλα τα διάσημα παιδιά του Χόλιγουντ!

Για πρώτη φορά, η online εταιρεία ρούχων net-a-porter ξεκινάει το πιο εκλεπτυσμένο διαδικτυακό κατάστημα υπόψιν της Gucci kidswear. Η παιδική γραμμή Gucci, η οποία κυμαίνεται από το νεογέννητο μωρό μέχρι την ηλικία των 12 ετών, θα είναι διαθέσιμη στο net-a-porter από σήμερα και για έξι μόνο εβδομάδες. Το shop-in-shop είναι το ηλεκτρονικό ισοδύναμο ενός καταστήματος pop-up shop – επομένως, αν δείτε κάτι που αγαπάτε για τα μικρά σας, προσθέστε το στο καλάθι σας αμέσως!

Μπορείτε να περιμένετε τα τολμηρά χρώματα της Gucci, τα ζωηρά τυπωμένα πουλόβερ και το κλασικό μοτίβο λογότυπων. Από αθλητικές γραμμές μέχρι σικ παλτό με γούνινη επένδυση, θα σας κάνουν να παραμιλάτε ή να θέλετε ένα ίδιο και στο δικό σας μέγεθος. Bomber jackets για τα πιο κουλ παιδιά, φούτερ στα χρώματα του ουράνιου τόξου και άφθονη μόδα. Από τώρα καταλαβαίνουμε τι θα φοράνε όλα τα διάσημα παιδιά του Χόλιγουντ!

«Το pop-up κατάστημα στο net-a-porter είναι μια συναρπαστική στιγμή για εμάς. Είναι η πρώτη μας εισβολή στην παιδική κατηγορία και βρήκαμε τον τέλειο συνεργάτη στην Gucci «, λέει η Alison Loehnis, Πρόεδρος του net-a-porter & Mr. Porter.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024