Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Honda Civic Type R: Ιαπωνική προνοητικότητα… επιδόσεων

Honda Civic Type R: Ιαπωνική προνοητικότητα… επιδόσεων

Το ιαπωνικό hot hatch εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό, προβάροντας μια σειρά βελτιώσεων που φιλοδοξούν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τις σπορ περγαμηνές τους.

Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

Αν και η ισχυρότερη έκδοση του Civic, Type R, έχει συμπληρώσει λιγότερο από ένα χρόνο παρουσίας της, η Honda δείχνει να ετοιμάζει ήδη μια βελτιωμένη στα σημεία εκδοχή του η οποία, εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό στην απαιτητικότερη πίστα της Ευρώπης, το «αφιλόξενο» Nurburgring.


Εκ πρώτης όψεως, το Civic Type R δείχνει να διαθέτει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες ενώ μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει ότι το ιαπωνικό μοντέλο έχει αποκτήσει και ένα νέο σετ πτερυγίων κοντά στις εισαγωγές αέρα καθώς και ορισμένα ανασχεδιασμένα αεροδυναμικά στοιχεία στο πίσω τμήμα.

Σε ότι αφορά τώρα τις βελτιώσεις που αφορούν το σκληρό πυρήνα του Type R, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Honda θα προβεί επίσης σε στοχευμένες αναβαθμίσεις στο πλαίσιο αλλά και στο δίλιτρο turbo κινητήρα, αυξάνοντας την ισχύ του και πέραν των 320 ίππων, προκειμένου να διασφαλίσει ότι το ιαπωνικό hot hatch θα διατηρήσει τον τίτλο του ταχύτερου εμπροσθοκίνητου μοντέλου στο Nurburgring.

Παρ΄όλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα της παραπάνω εκδοχής, υπάρχει η πληροφορία ότι οι Ιάπωνες ετοιμάζουν μια δεύτερη ισχυρότερη και με πιο σκληροπυρηνικό set up έκδοση του Type R.

Ό,τι ωστόσο και να κρύβει η ταυτότητα του συγκεκριμένου δοκιμαστικού πρωτοτύπου, το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μια αναβαθμισμένη εκδοχή του Civic Type R όπως το γνωρίζουμε σήμερα.

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024