Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το... μπαλόνι «μωρό Τραμπ» σύντομα στον ουρανό των ΗΠΑ

Το… μπαλόνι «μωρό Τραμπ» σύντομα στον ουρανό των ΗΠΑ

Μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας οι ακτιβιστές κατά του Τραμπ είχαν συγκεντρώσει περισσότερα από 8.000 δολάρια μέσω της πλατφόρμας GoFundMe.com, σχεδόν διπλάσια από τα 4.500$ που χρειάζονταν για να φέρουν το πορτοκαλί, φουσκωτό μωρό-Τραμπ στο Μπεντμίστερ του Νιου Τζέρσι

Το μπαλόνι που εικονίζει τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ σαν κλαψιάρικο μωρό μπορεί σύντομα να πετάει στον ουρανό του Νιου Τζέρσι, αφού ακτιβιστές συγκέντρωσαν αρκετά χρήματα για να το μεταφέρουν στις ΗΠΑ.

Το μπαλόνι αυτό χρησιμοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Βρετανία, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου στο Λονδίνο και τη Σκωτία.

Μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας οι ακτιβιστές κατά του Τραμπ είχαν συγκεντρώσει περισσότερα από 8.000 δολάρια μέσω της πλατφόρμας GoFundMe.com, σχεδόν διπλάσια από τα 4.500$ που χρειάζονταν για να φέρουν το πορτοκαλί, φουσκωτό μωρό-Τραμπ στο Μπεντμίστερ του Νιου Τζέρσι.

Στην πόλη αυτή βρίσκεται ένα από τα γήπεδα γκολφ που ανήκουν στον Αμερικανό πρόεδρο.

Ο Ντιντιέ Χιμίνες-Κάστρο, εκ των διοργανωτών της «επιχείρησης» αυτής, είπε ότι ελπίζει πως το μπαλόνι θα δώσει ώθηση στους Δημοκρατικούς υποψηφίους.

«Το μωρό Τραμπ θα δώσει αυτήν την ώθηση, αυτήν την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Θα βγάλει τους ανθρώπους από το σπίτι», υποστήριξε.

Ο Χιμίνες-Κάστρο ελπίζει ότι το μπαλόνι θα βρίσκεται στο Μπεντμίνστερ γύρω στα μέσα Αυγούστου. Ζήτησε επίσης από τους δωρητές να δώσουν και άλλα χρήματα για να ικανοποιηθεί το αίτημα πολλών άλλων πόλεων οι οποίες ζητούν επίσης να επισκεφθεί τον ουρανό τους το μπαλόνι.

Πάνω από 300 δήμοι, μεταξύ των οποίων το Σεντ Λούις και το Όστιν του Τέξας έχουν ζητήσει το μπαλόνι.

Δεν είναι σαφές αν ο Τραμπ θα μπορέσει να δει το μπαλόνι από κοντά, δεδομένου ότι η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπλοΐας (FAA) επιβάλλει περιορισμούς στις πτήσεις πάνω από το Μπεντμίνστερ όποτε βρίσκεται εκεί ο πρόεδρος.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024