Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόντριτς: Το πέναλτι ήταν καθοριστικό

Μόντριτς: Το πέναλτι ήταν καθοριστικό

«Έχουμε την αίσθηση ότι παίξαμε στο ίδιο επίπεδο με τους Γάλλους, αν όχι καλύτερα», δήλωσε ο αρχηγός της Εθνικής Κροατίας

Η ανάδειξή του ως καλύτερου ποδοσφαιριστή του τουρνουά και η απονομή της «Χρυσής Μπάλας» του Μουντιάλ 2018 δεν ήταν διάκριση που μπορούσε να μετριάσει τη λύπη του Λούκα Μόντριτς για τη χαμένη ευκαιρία της Ρωσίας.

«Έχουμε την αίσθηση ότι παίξαμε στο ίδιο επίπεδο με τους Γάλλους, αν όχι καλύτερα», δήλωσε ο αρχηγός της Εθνικής Κροατίας, μετά την ήττα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τη Γαλλία.

Σύμφωνα με τον μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης «η κρίσιμη στιγμή του αγώνα ήταν το πέναλτι για φάουλ με το χέρι, που οδήγησε στο 2-1 υπέρ της Γαλλίας, αφού πριν από αυτή τη στιγμή κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι». Πάντως, ο Μόντριτς απέφυγε να κρίνει την απόφαση του διαιτητή Νέστορ Πιτάνα, στο χέρι του Πέρισιτς.

«Εγώ δεν είδα κάτι. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα τώρα, δεν μου άρεσε ποτέ να μιλάω για τους διαιτητές, που κάνουν δύσκολη δουλειά. Όσο για τη «Χρυσή Μπάλα» του Μουντιάλ; Δεν μπορώ να πω ότι είμαι αδιάφορος», είπε ο ιθύνων νους των Κροατών.

«Είναι σίγουρα ένας εξαιρετικός τίτλος, μια ανταμοιβή για όλα όσα έκανα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά ήθελα να κερδίσω το Μουντιάλ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο».

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024