Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έχασε 3-2 αλλά άρεσε για 60 λεπτά ο Ολυμπιακός

Έχασε 3-2 αλλά άρεσε για 60 λεπτά ο Ολυμπιακός

Δέχθηκε τρία γκολ σε 25 λεπτά από την Έουπεν

Την πρώτη ήττα του στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας υπέστη ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 3-2 από την Έουπεν σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στο Βέλγιο. Στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους η ομάδα του Πειραιά είχε καλή απόδοση, αλλά έχασε πολλές ευκαιρίες και παρουσίασε προβλήματα στην άμυνα.

Προβλήματα που αναδείχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και τα οποία οδήγησαν στο να δεχθεί ο Ολυμπιακός τρία γκολ σε λιγότερο από 25 λεπτά (61′, 78′, 84′).

Πέρα από τα προβλήματα, όμως, για 60 λεπτά ο Ολυμπιακός έκανε τα περισσότερα από όσα ήθελε ο προπονητής του. Παρήγαγε σωρεία ευκαιριών, τη συντριπτική πλειοψηφία των οποίων απώλεσε, έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και έδειξε ότι η δουλειά που δίνεται αργά ή γρήγορα θα προσφέρει το αποτέλεσμα που επιθυμεί ο προπονητής και οι συνεργάτες του. με τον Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο να δείχνει ότι η ρέντα και η… φούρια του, συνεχίζονται. Με τον Ισπανό να σκοράρει και στο 4ο φιλικό που χρησιμοποιήθηκε, φτάνοντας τα 5 γκολ έως τώρα στην προετοιμασία!

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Πέδρο Μαρτίνς, δήλωσε ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του στα πρώτα 60 λεπτά: «Στο πρώτο μέρος ήταν ο Ολυμπιακός που θέλουμε για το μέλλον. Για 60 επτά πλησιάσαμε σε αυτό που θέλουμε. Στα 30 τελευταία λεπτά δεν ήμασταν καλοί. Αλλά να θυμίσουμε ότι σε αυτό το διάστημα έπαιξαν εκείνοι που είχαν τα περισσότερα λεπτά στο χθεσινό παιχνίδι, οπότε υπήρχε λίγη κούραση. Κρατάω τα πρώτα 60 λεπτά που πλησίασαν σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε», δήλωσε αρχικά ο Μαρτίνς και πρόσθεσε:

«Το σύστημα του πρώτου ημιχρόνου είναι αυτό που θέλουμε να παίξουμε. Αυτό που θέλουμε να κρατήσουμε ως αρχικό σχήμα και μετά μπορεί να κάνουμε αλλαγές στους παίκτες». Για το αν θα είναι απόλυτα έτοιμος ο Ολυμπιακός για τα επίσημα ματς: «Είναι όλα στο πρόγραμμα. Όλα σε μία εξέλιξη. Θέλαμε τον βαθμό δυσκολίας να ανεβαίνει, για να ετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια. Όπως και έκανε και στα πιο εύκολα φιλικά, έτσι και σε αυτό δεν κρατάω το αποτέλεσμα αλλά τα στοιχεία που θέλουμε να περάσουμε στην ομάδα».

Ολυμπιακός: Γιαννιώτης (Σκαφίδας 76′), Ελαμπντελαουί (Νικολάου 63′), Βούκοβιτς (Ενγκελς 63′), Σισέ (Μιράντα 46′), Τσιμίκας (Μασούρας 63′), Μπουχαλάκης (Ρομαό 63′), Ανδρούτσος (Μάριν 63′), Φορτούνης (Φετφατζίδης 63′), Χριστοδουλόπουλος (Μάριν 63′), Βρουσάι (Πάρντο 46′), Γκερέρο (Τζούρτζεβιτς 63′).

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024