Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χρονοταξιδιώτης «αποκαλύπτει» : Ο 2Pac είναι ζωντανός

Χρονοταξιδιώτης «αποκαλύπτει» : Ο 2Pac είναι ζωντανός

Όχι αυτός. Βέβαια μπορεί να οφείλεται στο ότι επέστρεψε από πολύ... κοντινό μέλλον. Συγκεκριμένα από το 2030. Τι να προλάβει να γίνει σε 12 χρόνια; Βέβαια, θα μπορούσε να μας πει ποιος κερδίζει το Μουντιάλ, του οποίου ο τελικός είναι απόψε, θα ήταν πιο χρήσιμο

Συνήθως οι χρονοταξιδιώτες, δηλαδή οι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι επέστρεψαν από το μέλλον, αποκαλύπτουν κάτι συνταρακτικό που περιμένει την ανθρωπότητα.

Όχι αυτός. Βέβαια μπορεί να οφείλεται στο ότι επέστρεψε από πολύ… κοντινό μέλλον. Συγκεκριμένα από το 2030. Τι να προλάβει να γίνει σε 12 χρόνια; Βέβαια, θα μπορούσε να μας πει ποιος κερδίζει το Μουντιάλ, του οποίου ο τελικός είναι απόψε, θα ήταν πιο χρήσιμο.

Τέλος πάντων. Ο συγκεκριμένος, προχώρησε σε μια αποκάλυψη που… δεν θα μας αλλάξει τη ζωή, είναι η αλήθεια.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ισχυρίζεται, ο διάσημος ράπερ, 2Pac δεν έχει πεθάνει, αλλά σκηνοθέτησε τον θάνατο του και τώρα βρίσκεται κάπου ζωντανός και… απολαμβάνει τη «νέκρα» του.

Γιατί να μπήκε σε όλη αυτή τη διαδικασία; Σύμφωνα και πάλι με τον χρονοταξιδιώτη, όλο αυτό έγινε επειδή αρνήθηκε να συμμετάσχει σε μια μυστική κοινωνία, η οποία μοιάζει με τους «Illuminati».

Σύμφωνα με όσα λέει, η οργάνωση αυτή δεν ονομάζεται «Illuminati» και δεν έχει για σήμα ένα μάτι. «Το σήμα τους είναι μια κουκουβάγια», ισχυρίζεται.

Σύμφωνα με… τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, ο 2Pac, πέθανε από πυροβολισμό το 1996, επιστρέφοντας από αγώνα μποξ του Μάικ Τάισον.

Σύμφωνα και πάλι με τον χρονοταξιδιώτη, η οργάνωση δεν ήθελε να σκοτώσει τον διάσημο ράπερ, απλά να τον κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα, ώστε να μην αποκαλύψει τίποτα για εκείνους.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024