Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάτιν… απαντήσεις

Λάτιν… απαντήσεις

Μπορεί η ΑΕΚ να άργησε να ενεργοποιηθεί στα μεταγραφικά, όμως φαίνεται πως εδώ και μερικά 24ωρα πάτησε το γκάζι για τα καλά. Κλείνοντας εκτός απροόπτου δύο παίκτες (Άλεφ, Μπογέ), που έχουν την ποιότητα να κάνουν τη διαφορά. Την ίδια στιγμή που στα κιτρινόμαυρα αναμένεται να ντυθεί ένας ακόμα παίκτης, που ίσως επίσης να είναι επίσης… […]

Μπορεί η ΑΕΚ να άργησε να ενεργοποιηθεί στα μεταγραφικά, όμως φαίνεται πως εδώ και μερικά 24ωρα πάτησε το γκάζι για τα καλά. Κλείνοντας εκτός απροόπτου δύο παίκτες (Άλεφ, Μπογέ), που έχουν την ποιότητα να κάνουν τη διαφορά. Την ίδια στιγμή που στα κιτρινόμαυρα αναμένεται να ντυθεί ένας ακόμα παίκτης, που ίσως επίσης να είναι επίσης… λάτιν.

Η Ένωση ενισχύεται πολύ ποιοτικά, αλλάζοντας παράλληλα και το αγωνιστικό της στιλ. Αποκτώντας παίκτες με ρίζες από τη Λατινική Αμερική που δίνουν άλλο… χρώμα στη σύνθεση του ρόστερ της.

Παρά την γκρίνια που υπήρχε για την καθυστέρηση στις μεταγραφές η Ένωση δίνει απαντήσεις και μάλιστα δυναμικά. Κοιτάζοντας πως θα αποκτήσει τους παίκτες που θέλει και όχι το πότε θα έρθουν. Κάτι που σαφέστατα έχει τη σημασία του, όμως περνά σε δεύτερη μοίρα.

Πλέον, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει τη δυνατότητα να δουλέψει με τα κατάλληλα εργαλεία για να δημιουργήσει την ομάδα που έχει στο μυαλό του. Αναλύοντας στην πορεία το υλικό και αποφασίζοντας για το τι ακόμα θα χρειαστεί. Άλλωστε, όπως όλα δείχνουν, θα έχουμε… συνέχεια. Το ίδιο ίσως και ακόμα περισσότερο δυναμική.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024