Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρία γκολ και τέσσερα δοκάρια ο Ολυμπιακός επί της Τεσέντερλο

Τρία γκολ και τέσσερα δοκάρια ο Ολυμπιακός επί της Τεσέντερλο

Σε φιλικό αγώνα στο Βέλγιο

Εύκολη νίκη με 3-0 σημείωσε στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός, σε φιλικό αγώνα επί της Τεσέντερλο, ομάδα της 4ης κατηγορίας. Οι Ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές με τον Μαρτίνς να δοκιμάζει πρόσωπα και συστήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Τα τέρματα για τους Ερυθρόλευκους σημείωσαν οι Πάρντο, Φετφατζίδης και Γκερέρο, ενώ η ομάδα του Πειραιά είχε και τέσσερα δοκάρια.

Για τρίτο σερί φιλικό σκόραρε ο Γκερέρο.

Στην μπόλικη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς. Έβαζε-έβγαζε ο Πορτογάλος που επί της ουσίας χώρισε το ματς σε… μισάωρο, και έβλεπε ο Ολυμπιακός να ανεβάζει στροφές.

Τρία γκολ, τέσσερα δοκάρια καμία τριανταριά τελικές απέναντι σε έναν αντίπαλο που κλείστηκε πίσω και έδωσε το δικαίωμα στους Πειραιώτες να δοκιμάσουν επιθέσεις με πολλά πρόσωπα απέναντι σε μια άμυνα που είχε κλειστεί στο ένα τρίτο του γηπέδου. Ναι, χαμηλό το εμπόδιο.

Δεν είναι λίγα όμως τα επίσημα ματς που τον περιμένουν στην Ελλάδα, σε αντίστοιχες συνθήκες. Με αντιπάλους που θα κλειστούν στο ένα τρίτο του γηπέδου. Ο Μαρτίνς λοιπόν ήθελε να δει συνεργασίες σε μικρούς χώρους, ήθελε να δει σκέψεις, επιλογές. Αυτά είναι που έχουν σημασία τέτοια εποχή.

Καλό λοιπόν ήταν το δείγμα, από τη στιγμή που οι Πειραιώτες με διαφορετικές διατάξεις και πρόσωπα ανά μισάωρο έβγαλαν μπόλικες φάσεις με καλές προϋποθέσεις. Πέρα από τα τρία γκολ (Πάρντο 22΄, Φετφατζίδης 54΄, Γκερέρο 77΄) είχαν τέσσερα δοκάρια (Μάριν 10΄ με τη μπάλα να χτυπά σε δύο δοκάρια, Τζούρτζεβιτς 22΄, Φετφατζίδης 60΄, Φορτούνης 75΄) και πάρα πολλές επισκέψεις με προϋποθέσεις απέναντι στους τερματοφύλακες των Βέλγων που μάλλον έκλεψαν την παράσταση στα δύο ημίχρονα με τις επεμβάσεις τους

Η αρχική ενδεκάδα: Χουτεσιώτης, Μασούρας, Ένγκελς, Ευαγγέλου (35΄ Ανδρούτσος), Νικολάου, Ρομαό, Καμαρά, Μάριν, Πάρντο (33΄ Ποντένσε), Φετφατζίδης, Τζούρτζεβιτς (35΄ Μάνος).

Στο 63΄ έγιναν δέκα αλλαγές και η σύνθεση διαμορφώθηκε ως εξής: Χουτεσιώτης (71’ Σκαφίδας), Μιράντα, Βούκοβιτς, Σισέ, Τσιμίκας, Ομάρ, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος, Βρουσάι, Γκερέρο.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024