Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Τι ζήτησε ο Λουτσέσκου από τον Ουάρντα

ΠΑΟΚ: Τι ζήτησε ο Λουτσέσκου από τον Ουάρντα

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν ξέφυγε ούτε και στη σημερινή προπόνηση από την προσφιλή του συνήθεια να κάνει... ιδιαίτερα στους παίκτες του ΠΑΟΚ. Αυτή την φορά σειρά πήρε ο Αμρ Ουάρντα

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της αποψινής προπόνησης είχε μια συζήτηση με τον προπονητή της ομάδας. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου κάλεσε τον Αμρ Ουάρντα για να συζητήσει μαζί του, τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θεωρεί τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό ένα πολύτιμο εργαλείο και με την καλή «τρέλα» που κουβαλάει για να παίξει ποδόσφαιρο σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει κάνει μεγάλα πράγματα.

Ο 49χρονος τεχνικός είχε ένα ακόμη τετ α τετ με τον 24χρονο άσο προκειμένου να του μιλήσει και να του δώσει συγκεκριμένες οδηγίες για το πως λειτουργεί η ομάδα και τι θέλει από τον ίδιο μέσα στις προπονήσεις, αλλά και τα παιχνίδια. Ο Ουάρντα στην επιστροφή του στον Δικέφαλο δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Αυτό του προσγειωμένου και όχι του επαναστάτη. Ακούει ότι κι αν του πει ο προπονητής του, αλλά και οι παλιοί της ομάδας. Ο Αιγύπτιος δεν το κρύβει πως θέλει να κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ κι αν τα καταφέρει να πάρει μια μεταγραφή σε μια πολύ καλή ομάδα του εξωτερικού.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024