Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση από Μαξίμου στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του

Επίθεση από Μαξίμου στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του

Το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ο κ. Τσίπρας είναι διαθέσιμος να μιλήσει για όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες όλων των συγγενικών του προσώπων

«Ενημερώνουμε τον υπάλληλο του κυρίου Μαρινάκη, που προανήγγειλε στη Βουλή τις «φοβερές» αποκαλύψεις των εφημερίδων του, πως ο Πρωθυπουργός είναι στη διάθεσή του να μιλήσουν, ανά πάσα στιγμή, ανοιχτά για όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες όλων των συγγενικών του προσώπων, πρώτου και δεύτερου βαθμού, ζώντων και τεθνεώτων».

Αυτό τονίζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού απαντώντας στη ΝΔ και υπογραμμίζει: «Γιατί σε αντίθεση με αντίστοιχους του ίδιου του κυρίου Μητσοτάκη, ουδέποτε έχουν απασχολήσει τους εισαγγελείς, τα δικαστήρια ή τις ελεγκτικές αρχές, ούτε έχουν εξασφαλίσει σκανδαλώδεις ρυθμίσεις τύπου ballon payments, όπως αυτή του «Κήρυκα Χανίων»».

«Και σε κάθε περίπτωση», σημειώνει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, «ας πει και σε εμάς, αλλά και στη μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων που πασχίζουν να αποπληρώσουν τα χρέη τους: Πού μπορούμε να βρούμε κι εμείς τα κορόιδα, offshore «αγνώστων επιχειρηματιών», όπως αυτή που χρηματοδότησε με 800.000 ευρώ τη χρεοκοπημένη εταιρεία της συζύγου του, για να μη μπαίνουμε στο κόπο να ρυθμίζουμε, νομίμως, δάνεια που η κρίση μας δυσκόλεψε να αποπληρώσουμε;».

«Μήπως μπορεί να ζητήσει από τη σύζυγο του να τους γνωρίσει και σε εμάς;», καταλήγει.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024