Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιούνκερ : Ισχιαλγία και όχι αλκοόλ το... τρέκλισμα λέει η ΕΕ

Γιούνκερ : Ισχιαλγία και όχι αλκοόλ το… τρέκλισμα λέει η ΕΕ

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιουνκερ, υπέστη κρίση ισχιαλγίας το βράδυ της Τετάρτης στη διάρκεια της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπός του διαψεύδοντας τις φήμες ότι ο ηγέτης της ΕΕ βρισκόταν σε κατάσταση ευθυμίας, που πιθανώς να προορίζονταν από... αλκοόλ

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιουνκερ, υπέστη κρίση ισχιαλγίας το βράδυ της Τετάρτης στη διάρκεια της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπός του διαψεύδοντας τις φήμες ότι ο ηγέτης της ΕΕ βρισκόταν σε κατάσταση ευθυμίας, που πιθανώς να προορίζονταν από… αλκοόλ.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εικονίζει τον 63χρονο Λουξεμβούργιο να παραπατάει ενώ βρίσκεται μαζί με άλλους ευρωπαίους αντιπροσώπους στη διάρκεια επίσημης δεξίωσης στις Βρυξέλλες με την ευκαιρία της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ, προκάλεσε πολλές εικασίες ότι μπορεί να ήταν μεθυσμένος.

Ο Γιουνκερ «έχει παραδεχθεί δημοσίως ότι η ισχιαλγία τον ενοχλεί όταν περπατάει. Αυτό συνέβη δυστυχώς το βράδυ της Τετάρτης», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων στις Βρυξέλλες.

«Ο πρόεδρος επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τους πρωθυπουργούς (σ.σ.: της Ολλανδίας) Μαρκ Ρούτε και (σ.σ.: της Πορτογαλίας) Αντόνιο Κόστα που τον βοήθησαν εκείνη την οδυνηρή στιγμή. Παίρνει φάρμακα και αισθάνεται καλύτερα», πρόσθεσε.

Στη ερώτηση αν ο Ζαν-Κλοντ Γιουνκερ ήταν μεθυσμένος, ο Μαργαρίτης Σχοινάς δήλωσε πως φανερώνει ιδιαίτερα «κακό γούστο το γεγονός ότι ορισμένα μέσα ενημέρωσης βάζουν προσβλητικούς τίτλους επωφελούμενα από τον πόνο» του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Σε ερώτημα δημοσιογράφου που τον ερώτησε αν ο Γιουνκερ ανακατεύει παυσίπονα με αλκοόλ, ο Μ. Σχοινάς απάντησε πως «δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο».

«Παίρνει φάρμακα και αισθάνεται καλύτερα», δήλωσε υπογραμμίζοντας «τη βεβαρυμένη ατζέντα» που είχε την Πέμπτη ο Γιουνκερ μετά τη δεξίωση αυτή, στη διάρκεια της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ. Και την ερχόμενη εβδομάδα «θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά, όπως κάνει από την αρχή της πολιτικής σταδιοδρομίας του», συνέχισε.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024