Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άφησε τα καπέλα και ντύθηκε... Ίνκας

Άφησε τα καπέλα και ντύθηκε… Ίνκας

Ο Νίκος Κοτζιάς, περιστοιχισμένος από ομολόγους του, φωτογραφίζεται φορώντας ένα παραδοσιακό βολιβιανό ένδυμα που ανάγεται από την εποχή των Ίνκας

Στην πρωτεύουσα της Βολιβίας, Λα Παζ, βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος συμμετείχε στη 2η υπουργική σύνοδο του Φόρουμ των Αρχαίων Πολιτισμών (Ancient Civilizations Forum – ACForum).

Οι συζητήσεις θα εστιαστούν στην λήψη μέτρων για την ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ των μελών του ACForum, με έμφαση, μεταξύ άλλων, στην προστασία της πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς, την επιστροφή πολιτιστικών αγαθών στις χώρες προέλευσής τους, την προώθηση της παγκόσμιας κατανόησης των αρχαίων πολιτισμών και της σημασίας τους στην αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων.

Στο περιθώριο του Φόρουμ, ο υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βολιβίας, E. Morales, και τον υπουργό Εξωτερικών, F. Huanacuni.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανήρτησε το υπουργείο Εξωτερικών στον λογαριασμό του στο Τwitter, o Νίκος Κοτζιάς άφησε τα… καπέλα του πίσω και περιστοιχισμένος από ομολόγους του φωτογραφίζεται φορώντας ένα παραδοσιακό βολιβιανό ένδυμα που ανάγεται από την εποχή των Ίνκας.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024