Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Tripsta: Νέο μοντέλο λειτουργίας για την Airtickets

Tripsta: Νέο μοντέλο λειτουργίας για την Airtickets

Μετατρέπεται σε μηχανή σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων

Ένα νέο μοντέλο εφαρμόζει ο όμιλος Tripsta για την airtickets. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η airtickets λειτουργεί κανονικά και εξελίχθηκε σε μηχανή σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, «παρά τα προβλήματα που προκάλεσε η οικονομική ασφυξία του Ομίλου Tripsta, κυρίως λόγω της δραστηριότητάς του στο εξωτερικό, σε συνδυασμό με τον διεθνή ανταγωνισμό και την κακόπιστη συμπεριφορά συγκεκριμένων συνεργατών, η airtickets συνεχίζει την πορεία της, εστιάζοντας στο νέο της μοντέλο».

«Η airtickets S.A. λειτουργεί κανονικά, έχοντας εξελιχθεί σε μηχανή σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων. Σήμερα, αλλάζει σελίδα και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να βλέπουν ακόμη περισσότερα συγκριτικά αποτελέσματα και να επιλέγουν την καλύτερη τιμή, ανάλογα με τις ανάγκες τους, ανάμεσα σε άλλα ταξιδιωτικά πρακτορεία».

Σύμφωνα με την εταιρεία, «το νέο μοντέλο της airtickets σχεδιάστηκε από την εξειδικευμένη in-house ομάδα UI/UX, με στόχο να δημιουργήσει ένα φιλικό περιβάλλον περιήγησης και σύγκρισης τιμών, εφαρμόζοντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Μετά το πρώτο λανσάρισμα, η ομάδα συνεχίζει να εστιάζει στη λειτουργικότητα και στη βελτιστοποίηση του προϊόντος, εμπλουτίζοντάς το και ενσωματώνοντας νέους συνεργάτες».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024