Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επετειακή Mulsanne για τα 100 χρόνια της Bentley

Επετειακή Mulsanne για τα 100 χρόνια της Bentley

Το Crewe δημιούργησε μια ειδική έκδοση της Mulsanne προς τιμήν της επικείμενης εκατονταετηρίδας της η οποία ανάμεσα στα χαρακτηριστικά της, διαθέτει και ένα αυθεντικό κομμάτι ιστορίας από την προσωπική 8 Litre του W.O. Bentley, ιδρυτής της φίρμας.

H βρετανική φίρμα γιορτάζει τα 100ά της γενέθλια το 2019, ωστόσο όπως όλα δείχνουν αποφάσισε να ξεκινήσει τους εορτασμούς από φέτος, αποκαλύπτοντας μια ειδική έκδοση της Mulsanne με την υπογραφή του οίκου Mulliner και τα διακριτικά W.O. Edition προς τιμή του ιδρυτή της, Walter Owen Bentley.

Εκτός από το όνομα του ιδρυτή της φίρμας, η W.O Edition φέρει και ορισμένα χαρακτηριστικά τα οποία επελέγησαν προσεκτικά από τον οίκο Mulliner για να παραπέμπουν στο αυτοκίνητο το οποίο αποτέλεσε καμπή για την Bentley, την 8 Litre, μια προσωπική σύλληψη του W.O Βentley αλλά και το αυτοκίνητο που είχε επιλέξει ο ίδιος για τις προσωπικές του μετακινήσεις.

Έτσι μεταξύ των πολύ ιδιαίτερων στοιχείων, της Mulsanne W.Ο.Edition συγκαταλέγεται ένα ενσωματωμένο στο υποβραχιόνιο των πίσω καθισμάτων κομμάτι μετάλλου το οποίο προέρχεται από το στροφαλοφόρο άξονα του κινητήρα της 8 Litre του ιδρυτή της φίρμας.

Τον vintage επετειακό χαρακτήρα της W.O. Edition αναλαμβάνουν επίσης να τονίσουν οι επιλογές των χρωματισμών τόσο του ξύλου όσο και του δέρματος του θαλάμου επιβατών ενώ στο βασικό της εξοπλισμό περιλαμβάνεται ένα mini ψυγείο που φιλοξενείται στα πίσω καθίσματα.

Σε ό,τι αφορά την εξωτερική της εμφάνιση, η επετειακή έκδοση βάφεται σε Onyx μαύρη απόχρωση, διαθέτει ίδιου χρώματος τροχούς ενώ στον κέντρο τους όπως άλλωστε στο προφυλακτήρα και στα μαρσπιέ υπάρχουν τα διακριτικά της έκδοσης.

Σε επίπεδο κινητήριων συνόλων, όσοι αποκτήσουν ένα από τα συνολικά 100 αντίτυπα, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στο V8 κινητήρα 6,75 ίππων με τον οποίο εξοπλίζεται η Mulsanne σε εκδοχές ισχύος 512 ή 537 ίππων. Παράλληλα, θα υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής της έκδοσης Extended Wheelbase με το μακρύ μεταξόνιο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024