Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο ξέσπασμα από τους γονείς της Ζέμπερη στα δικαστήρια

Νέο ξέσπασμα από τους γονείς της Ζέμπερη στα δικαστήρια

Ξεχείλισε  και σήμερα η οργή των συγγενών της δολοφονημένης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη μόλις αντίκρισαν τον 58χρονο καθ ομολογίαν του δράστη της εγκληματικής ενέργειας

Ξεχείλισε  και σήμερα η οργή των συγγενών της δολοφονημένης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη μόλις αντίκρισαν τον 58χρονο καθ ομολογίαν του δράστη της εγκληματικής ενέργειας. Κατά την προσαγωγή του κατηγορούμενου στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας , ενώπιον του οποίου συνεχίζεται  σήμερα Πέμπτη η ακροαματική διαδικασία, οι συγγενείς του θύματος  μόλις τον είδαν δεν άντεξαν και ξέσπασαν εναντίον του.

Μοναδικό αίτημα της οικογένειας της Δώρας Ζέμπερη η τιμωρία του  δράστη από τον οποίο όμως, περιμένουν να πει όλη την αλήθεια και να μην αφήσει καμία σκιά  στην υπόθεση αυτή που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η διαδικασία συνεχίζεται σήμερα με την εξέταση μαρτύρων , ενώ αναμένεται και η απόφαση του δικαστηρίου μετά από αίτημα της υπεράσπισης και της πολιτικής αγωγής για εξέταση και του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας, ο οποίος έχει κάνει λόγο στην πραγματογνωμοσύνη του και για για ίχνη που ενδεχομένως οδηγούν στο συμπέρασμα πως στη σκηνή του φόνου ήταν παρών και άλλο πρόσωπο , εκτός από τον κατηγορούμενο. Αξίζει να σημειωθεί ότι και σήμερα τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυστηρά προς αποφυγή επεισοδίων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024