Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ για Χαν: Να σταματήσει η μυστική διαπραγμάτευση Τσίπρα - Καμμένου - Κοτζιά

ΝΔ για Χαν: Να σταματήσει η μυστική διαπραγμάτευση Τσίπρα – Καμμένου – Κοτζιά

Σκληρή ανακοίνωση κατά της συγκυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, μετά τις δηλώσεις του υπεύθυνου για τη διεύρυνση της ΕΕ Επιτρόπου, Γιοχάνες Χαν, για αναδιάρθρωση των συνόρων αν υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αλβανία

Σκληρή ανακοίνωση κατά της συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, μετά τις δηλώσεις του υπεύθυνου για τη διεύρυνση της ΕΕ Επιτρόπου, Γιοχάνες Χαν, για αναδιάρθρωση των συνόρων αν υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αλβανία.

Συγκεκριμένα η αξιωματική αντιπολίτευση καλεί τους «κ. Τσίπρα, Καμμένο και Κοτζιά να σταματήσουν εδώ και τώρα τη μυστική διαπραγμάτευση», καθώς «αρκετά ζημιώθηκε η Ελλάδα με τα τετελεσμένα που ήδη προκαλούν στο Σκοπιανό».

Τέλος, η ΝΔ, καλεί τον τον επίτροπο Χαν να «συνειδητοποιήσει ποιος είναι ο ρόλος του και να περιοριστεί στις αρμοδιότητές του».

«Έμελλε να το ζήσει και αυτό η πατρίδα μας με τους κ. Τσίπρα και Καμμένο. Να πληροφορούμαστε από τον επίτροπο κ. Χαν ότι η Κυβέρνηση συζητά να αλλάξει τα σύνορά μας με την Αλβανία!», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και καλεί «τους κ. Τσίπρα, Καμμένο και Κοτζιά να σταματήσουν εδώ και τώρα τη μυστική διαπραγμάτευση που, ως φαίνεται, κάνουν και με την Αλβανία».

Η Πειραιώς προσθέτει: «Αρκετά ζημιώθηκε η Ελλάδα με τα τετελεσμένα που ήδη προκαλούν στο Σκοπιανό. Όσο για τον επίτροπο Χαν, ας συνειδητοποιήσει ποιος είναι ο ρόλος του και να περιοριστεί στις αρμοδιότητές του».

Διαβάστε επίσης:

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024