Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον ανακριτή ο Τσοχατζόπουλος για ασφαλιστήριο ύψους 700 χιλιάδων ελβετικών φράγκων [Εικόνες]

Στον ανακριτή ο Τσοχατζόπουλος για ασφαλιστήριο ύψους 700 χιλιάδων ελβετικών φράγκων [Εικόνες]

Ο πρώην υπουργός έχει κληθεί να απολογηθεί  για ποσό περίπου 700 χιλιάδων ελβετικών φράγκων που φέρεται να επενδύθηκαν σε ένα ασφαλιστήριο ζωής στην Ελβετία

Λίγες μέρες μετά την αποφυλάκισή του ο πρώην υπουργός  Άκης Τσοχατζόπουλος  βρίσκεται πάλι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για μία ακόμα  πτυχή της υπόθεσης με τις αποκαλούμενες «χρυσές μίζες» από τις συμβάσεις για την προμήθεια των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Ο πρώην υπουργός έχει κληθεί να απολογηθεί  για ποσό περίπου 700 χιλιάδων ελβετικών φράγκων που φέρεται να επενδύθηκαν σε ένα ασφαλιστήριο ζωής στην Ελβετία. Το επίμαχο ποσό κατά την κατηγορία, ο Άκης Τσοχατζόπουλος φέρεται ότι το εισέπραξε ως μέρος της μίζας  για να προχωρήσουν οι συμβάσεις των υποβρυχίων και των TOR M1.

Στη νέα δικογραφία κατηγορούμενοι είναι επίσης ο ξάδερφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζήγρας και η σύζυγος του πρώην υπουργού Βίκυ Σταμάτη η οποία έχει επίσης κληθεί σε απολογία για την επόμενη εβδομάδα.

Με ενδιαφέρον αναμένεται το αποτέλεσμα της ανάκρισης και η ποινική μεταχείριση που θα επιφυλάξουν η ανακρίτρια κατά της διαφθοράς και η αρμόδια εισαγγελέας στον Α.Τσοχατζόπουλο.

Όπως είναι γνωστό ο πρώην υπουργός έχει καταδικαστεί από το Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας σε κάθειρξη 19 ετών και είναι ελεύθερος μετά από δικαστική απόφαση που έκανε δεκτή άίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του για λόγους υγείας.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024