Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Και άλλα παιδιά έχουν πέσει θύματα bullying στο σχολείο του 15χρονου»

«Και άλλα παιδιά έχουν πέσει θύματα bullying στο σχολείο του 15χρονου»

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας κάθε μέρα που περνάει, όσον αφορά την υπόθεση της αυτοκτονίας του 15χρονου στην Αργυρούπολη

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας κάθε μέρα που περνάει, όσον αφορά την υπόθεση της αυτοκτονίας του 15χρονου στην Αργυρούπολη.

Ο άτυχος νεαρός στο γράμμα που άφησε πίσω του έκανε λόγο για bullying και ζητούσε από τους δικούς του ανθρώπους να «εκδικηθούν» αυτούς που κατονόμαζε ως ηθικούς αυτουργούς της πράξης του.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο 15χρονος αυτόχειρας δεν ήταν ο μόνος που είχε πέσει θύμα ενδοσχολικής βίας, αφού σύμφωνα με όσα είπε μητέρα 14χρονου κοριτσιού που πηγαίνει στο ίδιο σχολείο τα κρούσματα bullying είναι πολλά και η κόρη της χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη για να αντεπεξέλθει.

«Είναι πολλά τα περιστατικά, το παιδί μας χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη για να μπορέσει να αντεπεξέλθει από τον λεκτικό εκφοβισμό που αντιμετωπίζει στο σχολείο από τους συμμαθητές της. Ενημερώθηκαν οι καθηγητές αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο από μία αποβολή», αποκάλυψε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Το μαρτύριο του

Αποκαλύψεις που προκαλούν σοκ έκαναν και συμμαθητές του 15χρονου, οι οποίοι αποκάλυψαν το μαρτύριο που περνούσε καθημερινά ο 15χρονος.

«Τον έβριζαν πολύ άσχημα, τον προσέβαλλαν και δεν ήξερε πως να αντιδράσει», λέει φίλος του αδερφού του, ο οποίος εξηγεί ότι τα παιδιά που τον απειλούσαν ήταν από την τάξη του.

Τον κορόιδευαν, τον χτυπούσαν και του ασκούσαν βία, μάλιστα περιέγραψε και έναν τσακωμό με κάποια από αυτά τα παιδιά σε πλατεία της περιοχής.

Που προσανατολίζονται οι Αρχές

Την ίδια στιγμή η αστυνομία «σαρώνει» τα μηνύματα του 15χρονου στα Social Media, αλλά και στο κινητό του τηλέφωνο, ενώ έχει ήδη βάλει στο μικροσκόπιο της το ημερολόγιο του.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024