Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλεκτροκίνητες RS εκδόσεις στα σχέδια της Skoda

Ηλεκτροκίνητες RS εκδόσεις στα σχέδια της Skoda

Η τσεχική φίρμα ανακοίνωσε ότι προτίθεται να εισαγάγει στο λεξιλόγιο των εκδόσεων επιδόσεών της την ηλεκτροκίνηση με εφαλτήριο μια αντίστοιχη εκδοχή της έκδοσης παραγωγής του αμιγώς ηλεκτρικού Skoda E Vision.

Επί του παρόντος το σπορ portfolio της τσεχικής φίρμας περιλαμβάνει αποκλειστικά την Octavia RS αν και σύντομα πρόκειται να προστεθεί σε αυτή το Kodiaq RS το οποίο, πριν καν αποκαλυφθεί έχει καταφέρει να αποσπάσει τον τίτλο του ταχύτερου επταθέσιου SUV παραγωγής στο απαιτητικό πεδίο του «Ring».

Ωστόσο, η προσθήκη του Kodiaq RS δεν είναι μοναδική σπορ προσανατολισμού προσθήκη στην γκάμα της τσεχικής φίρμας, καθώς όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής πωλήσεων και marketing της φίρμας, Alain Favey, η Skoda σκοπεύει να αυξήσει τις RS εκδόσεις και μάλιστα με πολύ διαφορετικό τρόπο από ότι είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν καθώς στα άμεσα σχέδια της συγκαταλέγεται και μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη RS έκδοση.

Ο Alain Favey, διευκρίνισε επίσης ότι εκτός από τις προσφερόμενες επιδόσεις οι οποίες θα κινούνται στο γνωστό φάσμα που χαρακτηρίζει τις σπορ εκδόσεις της Skoda, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο design και κυρίως στην εμπειρία που θα προσφέρει αυτή η διαφορετική ηλεκτροκίνητη RS έκδοση

Σε ό,τι αφορά την ταυτότητα του μοντέλου που θα αναλάβει να εισαγάγει την ηλεκτροκίνηση δια χειρός Skoda στον κόσμο των επιδόσεων, πρόκειται για ένα την έκδοση παραγωγής του Vision E Concept που αναμένεται να λανσαριστεί το 2020 ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο και το 2022 στην σπορ προσανατολισμού RS έκδοσή του.

Ανεξαρτήτως του εξηλεκτρισμού της γκάμας των RS, αξίζει να σημειωθεί ότι η Skoda διερευνά το ενδεχόμενο επαναφοράς των συγκεκριμένων διακριτικών στην γκάμα της Fabia με αφετηρία την επόμενη γενιά της η οποία αναμένεται το 2020.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024