Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζήτησαν Μουντιαλ στο... Γουίμπλεντον

Ζήτησαν Μουντιαλ στο… Γουίμπλεντον

Αρνούνται να προβάλουν στη γιγαντοοθόνη αγώνες του Μουντιάλ οι διοργανωτές

Απίστευτο και όμως… Αγγλικό. Μπορεί ολόκληρη η Αγγλία να κινείται σε ρυθμούς Μουντιάλ μετά την πρόκριση των «λιονταριών» στα ημιτελικά, ωστόσο δεν τρέφουν όλοι την ίδια «αγάπη» για την πορεία της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Αυτές της ημέρες στο Λονδίνο διεξάγεται το Γουίμπλεντον, με πολλούς φιλάθλους να ζητούν την προβολή του ημιτελικού ανάμεσα στα «λιοντάρια» και την Κροατία (11/7, 21:00) από τη γιγαντοοθόνη του σταδίου, ενώ παράλληλα διεξάγονται τα προημιτελικά του βρετανικού Γκραν Σλαμ.

Αν και ο επικεφαλής του Γουίμπλεντον, Ρίτσαρντ Λιούις καταλαβαίνει το ενδιαφέρον των θεατών για το αποτέλεσμα της εθνικής ομάδας δεν θα προβάλει την αναμέτρηση θέλοντας να εξασφαλίσει πως οι αθλητές θα είναι πλήρως συγκεντρωμένοι και δεν θα αφαιρεθούν από τυχόν αναστάτωση εντός του σταδίου.

Ο τελικός του παλαιότερου τουρνουά τένις είναι στις 15 Ιουλίου, 14:00 (ώρα Λονδίνου), δύο ώρες νωρίτερα από τον τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ. Μάλιστα δεν αποκλείεται η περίπτωση τα δύο αθλητικά γεγονότα να συμπέσουν χρονικά.

«Αυτό που θα συμβεί την ερχόμενη Κυριακή είναι το κεντρικό κορτ θα είναι έτοιμο για τον τελικό του απλού ανδρών και είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος θα παρακολουθήσει μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου», τόνισε στους δημοσιογράφους ο Λιούις συνεχίζοντας:

«Δεν είναι ανήκουστο να υπάρχει χειροκρότημα ή, ιαχές όταν συμβαίνει κάτι ξεχωριστό σε ποδοσφαιρικό αγώνα και είμαι βέβαιος ότι όλοι θα καταλάβουν εάν συμβεί κάτι τέτοιο».

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024