Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον «αέρα» η συνάντηση Τσίπρα - Ερντογάν στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Στον «αέρα» η συνάντηση Τσίπρα – Ερντογάν στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Στον αέρα φαίνεται πως είναι αυτή η στιγμή η σχεδιαζόμενη συνάντηση του έλληνα πρωθυπουργού και του τούρκου Προέδρου στις Βρυξέλλες

Φουντώνουν τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες ότι η σχεδιαζόμενη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη και την Πέμπτη στις Βρυξέλλες οδεύει προς αναβολή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Άγκυρα εμφανίζεται ενοχλημένη από τις τελευταίες αναφορές του έλληνα πρωθυπουργού σχετικά με το θέμα των δύο ελλήνων στρατιωτικών καθώς και για το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν έστειλε εκπρόσωπο της στην τελετή ορκωμοσίας του Ερντογάν.

Και στο άλλο «στρατόπεδο» όμως υπάρχει δυσαρέσκεια για τη συνεχιζόμενη κράτηση των ελλήνων στρατιωτικών.  «Πηγές» από την κυβέρνηση σημείωναν ότι έτσι κι αλλιώς το ραντεβού με τον Ερντογάν δεν είχε οριστικοποιηθεί και υπενθύμιζαν το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στις διμερείς σχέσεις εξαιτίας του θέματος των ελλήνων στρατιωτικών.

Πιθανότητα εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει το θέμα για το αν θα υπάρξει έστω και μία ολιγόλεπτη συνάντηση των δύο πολιτικών στο περιθώριο της Συνόδου αρχίζει αύριο Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024