Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο οίκος Schiaparelli βγάζει ζωώδη ένστικτα

Ο οίκος Schiaparelli βγάζει ζωώδη ένστικτα

Από τις μάσκες φλαμίνγκο και φτερά στρουθοκαμήλου μέχρι έντονα animal prints, οι σχεδιαστές άντλησαν έμπνευση από την ομορφιά της φύσης και των άγριων ζώων.

Σίγουρα δεν χρειάζεται περίσσια σκέψη για να σκεφτεί κανείς από πού ο σχεδιαστής του οίκου Schiaparelli, Bertrand Guyon, εμπνεύστηκε την τελευταία συλλογή του.

Πάντως ένα ολοζώντανο και πραγματικά εμπνευσμένο σόου στήθηκε μέσα στην μεγαλοπρεπή αίθουσα της Όπερας Γκαρνιέ στην πόλη του Φωτός. Η πρόσκληση ήταν πρωινή, στις 10 το πρωί (πράγμα ασυνήθιστο) και οι καλεσμένοι μόλις είχαν φάει πρωινό.

Οι βαριές μαύρες κουρτίνες έκλεισαν έξω το δυνατό φως και το δωμάτιο μετατράπηκε σε πολύβουη ντίσκο με ροζ φώτα από νέον. Δύσκολη επιχείρηση για συντάκτες μόδας και πελάτες, που δεν είναι πρωινοί τύποι, εύκολη μετάβαση για ανθρώπους της μόδας που δεν χάνουν πάρτι. Τα μοντέλα στήθηκαν στα παρασκήνια και η μουσική ανέβασε την ένταση της.

Καθώς τα μοντέλα περπατούσαν φορώντας μάσκες με πεταλούδες, ιπτάμενες τίγρεις, μεγάλα κλαδάκια και πουλιά, η πρώτη σκέψη ήταν ότι σίγουρα είναι μια κολεξιόν βγαλμένη από παραμύθι. Σίγουρα ο Guyon το είχε διασκεδάσει! Ο οίκος Schiaparelli συνήθως παίζει με την ιστορία, αυτήν την φορά επένδυσε στην εικόνα. Τα κατάφερε! Έμεινε πιστός στον κλασσικό σχεδιασμό και στην συνήθη θεατρικότητα που έχουν μέσα όλα τα πατρόν.

Για την ημέρα, ο σχεδιαστής προσφέρει φορέματα και προσαρμοσμένα σακάκια σαν φορέματα, συμπεριλαμβανομένου ενός μαύρου με εντυπωσιακό χρυσό με κεντήματα που ανταγωνίζονται το επιχρυσωμένο περιβάλλον. Το σήμα κατατεθέν όμως ήταν η εμφάνιση με την πεταλούδα, το σουρεαλιστικό σύμβολο αλλαγής και η υπογραφή του οίκου, ήταν ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο.

Το ζωικό βασίλειο στις επιταγές της μόδας. Δεν είμαστε σίγουροι ότι αυτές οι εμφανίσεις θα σας βγάλουν τα κατώτερα ζωώδη ένστικτα σας, αλλά σίγουρα αυτό είναι υψηλή ραπτική.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024