Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Θερμή» υποδοχή ετοιμάζουν στον πρωθυπουργό οι Θεσσαλονικείς

«Θερμή» υποδοχή ετοιμάζουν στον πρωθυπουργό οι Θεσσαλονικείς

Λίγο πριν μιλήσει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), διαδηλωτές θα τον «υποδεχτούν» με πανό και συνθήματα

Δύο ώρες πριν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) το απόγευμα της Δευτέρας, διαδηλωτές ετοιμάζονται να «υποδεχτούν» τον πρωθυπουργό διαμαρτυρόμενοι για τις εξελίξεις στο Μακεδονικό αλλά και για τη γενικότερη πολιτική της κυβέρνησης.

Μετά από διαδικτυακό κάλεσμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 17:00 έξω από το ξενοδοχείο Hyatt Regency.Σε σχετικό κάλεσμα στο facebook, οι διοργανωτές αναφέρουν ότι, «ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει προσκληθεί ως κεντρικός ομιλητής στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Θεσσαλονίκης. Να είμαστε όλοι εκεί για να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά!».

Η διαμαρτυρία κατά του πρωθυπουργού γίνεται λίγες ώρες πριν τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες όπου – μεταξύ άλλων – θα συζητηθεί η πρόσκληση της ΠΓΔΜ στον Οργανισμό, αφού βεβαίως ολοκληρωθούν πρώτα όλες οι διαδικασίες από την πλευρά της γειτονικής χώρας που προβλέπονται στη συμφωνία των Πρεσπών. Τα μέτρα για την επίσκεψη του πρωθυπουργού θα είναι δρακόντεια και η Αστυνομία θα προσπαθήσει να εμποδίσει να φτάσουν οι διαδηλωτές κοντά στο ξενοδοχείο όπου θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας, θα μιλήσει στις 19.00 για την οικονομία στην ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) στο ξενοδοχείο Hyatt Regency. Θα ακολουθήσουν δύο συνεχόμενα ταξίδια στο Λονδίνο και τις Βρυξέλλες, όπου θα έχει την ευκαιρία να κάνει παρεμβάσεις και συναντήσεις για τα εθνικά μας θέματα, όπως  το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που εξακολουθούν να κρατούνται στις τουρκικές φυλακές , τις εξελίξεις στα Βαλκάνια και το προσφυγικό.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024