Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Πενέλοπε Κρουζ σχεδιάζει κοσμήματα

Η Πενέλοπε Κρουζ σχεδιάζει κοσμήματα

Σε συνεργασία με την Atelier Swarovski

Από την ηλικία των επτά ετών, η Πενέλοπε Κρουζ πήρε ένα στυλό στα αγαπημένα της περιοδικά μόδας και ξανασχεδίασε τα ρούχα και τα κοσμήματα στις σελίδες. «Δεν είχα κανένα κόσμημα όταν ήμουν μικρή » λέει η ηθοποιός στη Vogue. «Μόνο μερικά μικροσκοπικά σκουλαρίκια και ένα κόκκινο δαχτυλίδι γρανάδας από τη γιαγιά μου, την Μοδέστα»

Τώρα στα  44 της χρόνια πια με μία λαμπερή καριέρα, έναν ευτυχισμένο γάμο, μια χαρούμενη οικογένεια και ένα βραβείο Όσκαρ στο σαλόνι αποφάσισε να αποκτήσει ότι ήθελε πάντα. Η Κρουζ δημιούργησε ένα ρομπόν δαχτυλίδι καρμπέτας για να τιμήσει τη γιαγιά της. Το δαχτυλίδι είναι μόνο ένα κομμάτι της συλλογής κοσμημάτων της Atelier Swarovski, κατασκευασμένο από διαμάντια που έχουν δημιουργηθεί από τη Swarovski, γνήσιο τοπάζι Swarovski και χρυσό Fairtrade 18 καρατίων και σηματοδοτεί τη δέσμευση του οίκου για συνειδητή πολυτέλεια.

«Πριν μιλήσω με τη Νάντια [Swarovski] δεν συνειδητοποίησα ότι ήταν δυνατό να δημιουργηθούν πέτρες σε ένα εργαστήριο», θυμάται η ηθοποιός. «Όταν είδα πόσο νοιάζεται να μην δημιουργήσει αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον, εκείνη η στιγμή ήταν η έμπνευση μου».

Ξεκίνησε τη διαδικασία σχεδιασμού στέλνοντας στην ομάδα της Swarovski περίπου 300 εικόνες από πράγματα που αγαπά και έπειτα πέρασε ώρες «σαν ταπεινή φοιτήτρια να ακούει και να μαθαίνει» καθώς οι σχεδιαστές αντλούν έμπνευση  από ταινίες, μυθιστορήματα, πίνακες ζωγραφικής, χορευτές μπαλέτου και vintage αγορές σε μια συλλογή κοσμημάτων που ήθελα να εξιστορήσει την παιδική της ηλικία και τις οικογενειακές της μνήμες.

Η Κρουζ έκανε το ντεμπούτο της στην τελετή έναρξης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Φορώντας vintage Chanel πιασμένη από το  χέρι του συζύγου της Χαβιέ Μπαρδέμ, λέει ότι ήταν μια «τεράστια στιγμή» για την προσωπική της ζωή, και ως μέλος της νέας οικογένειάς της. «Γράφουν ένα νέο κεφάλαιο και είμαι μέρος αυτού», μοιράζεται, πριν ξεκινήσει το επίσημο λανσάρισμα της συλλογής της στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024