Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Toyota Supra δίνει ραντεβού για το Goodwood

Η Toyota Supra δίνει ραντεβού για το Goodwood

Η ιαπωνική φίρμα ανακοίνωσε ότι η νέα Supra θα δώσει το παρών στη εμβληματική βρετανική διοργάνωση πιθανότατα υπό την μορφή προ-παραγωγής πρωτότυπου.

Την παρουσία της νέας Toyota Supra στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood το οποίο ξεκινά στις 12 Ιουλίου ανήγγειλε η ιαπωνική φίρμα με ένα αινιγματικό tweet το οποίο δεν διευκρινίζει για το κατά πόσο πρόκειται για την τελική έκδοση παραγωγής ή για μια προ-παραγωγής έκδοση με καμουφλάζ που συνοδεύει την ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως και να έχει, η νέα Supra θα δώσει το παρών στην εμβληματική βρετανική διοργάνωση που φέτος κλείνει τα 25 του χρόνια, προσφέροντας μια ευκαιρία αποκωδικοποίησής της καθώς σύμφωνα με τις συνήθειες των αυτοκινητοβιομηχανιών, η νέα της επίσημη εμφάνιση θα συνοδευτεί και από ορισμένα στοιχεία που θα συνθέσουν την πληθωρική προσωπικότητά της.

Σε ό,τι αφορά τα μέχρι τώρα γνωστά στοιχεία, η νέα Supra θα επωφεληθεί από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 3,0 λίτρων με ισχύ 335 ίππων και 500 Nm ροπής ενώ όπως έχει αφήσει να εννοηθεί ο επικεφαλής μηχανικός για την εξέλιξή της, Tetsuya Tada, σε δεύτερο χρόνο αναμένεται να υπάρξει και μια ισχυρότερη πιο σκληροπυρηνική έκδοση με την υπογραφή της Gazoo Racing.

Αν και επί του παρόντος δεν υπάρχουν επισήμως στοιχεία επιδόσεων, σύμφωνα με πληροφορίες η Toyota Supra, στην «απλή» εκδοχή της θα επιταχύνει από 0-96 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα.

Παράλληλα με τη γενναιόδωρη ισχύ, η νέα Supra αναμένεται να προσφέρει και εξίσου γενναιόδωρες δόσεις εξοπλισμού και τεχνολογικών gadget διαθέτοντας ψηφιακό πίνακα οργάνων, head-up display και infotainment με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης στο βασικό της εξοπλισμό. Το παζλ θα συμπληρώσει μια ολοκληρωμένη δέσμη συστημάτων, ασφάλειας, άνεσης και υποβοήθησης προσαρμοσμένα στο αδιαμφισβήτητο σπορ χαρακτήρα του σπορ coupe.

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024