Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Renault Captur Coupe: Ανεπίσημη πρώτη

Renault Captur Coupe: Ανεπίσημη πρώτη

Η νέα έκδοση αμαξώματος που πρόκειται να προστεθεί στην γκάμα του Captur ενισχύοντας τις επιλογές αλλά και τη γοητεία του γαλλικού SUV δίνει για πρώτη φορά το στίγμα της στο φωτογραφικό φακό ως δοκιμαστικό πρωτότυπο.

Φωτογραφίες: ΑUTOMEDIA 

Πριν λίγες ημέρες η Renault προανήγγειλε την παρουσία μιας νέας έκδοσης αμαξώματος του Captur υπό την μορφή concept car στην έκθεση της Μόσχας τον Αύγουστο και πλέον οι πρώτες κατασκοπικές λήψεις του νέου μοντέλου έρχονται να επιβεβαιώσουν το επιχείρημά της προς μια κομψότερη και δυναμικότερη έκδοση του SUV η οποία θα διατεθεί και στην Ευρώπη.

Παρά το γεγονός ότι το επιμελές καμουφλάζ δεν αφήνει περιθώρια εξαγωγής συμπερασμάτων για τις λεπτομέρειες της αισθητικής της νέας έκδοσης, είναι σαφές ότι το coupe «άγγιγμα» έχει μεταβάλλει επί το αθλητικότερο τις αναλογίες του γαλλικού SUV που σε συνδυασμό και με την συνήθη έμφαση των Γάλλων στο design αναμένεται να έχει θεαματική επίδραση στις επιφάνειες του.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το Captur Coupe αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία από την ρωσική αγορά όπου διατίθεται ως Kaptur, για να περάσει στη συνέχεια και στην ευρωπαϊκή γκάμα της Renault.

Σε ό,τι αφορά τις προδιαγραφές του, αυτές αναμένεται να διαμορφωθούν κατ΄αντιστοιχία με τις μέχρι σήμερα γνωστές εκδόσεις του Captur χωρίς ωστόσο να αποκλείονται και οι προσθήκες που θα κληθούν να στοιχειοθετήσουν τον δυναμικότερο προσανατολισμό του Captur Coupe τόσο σε επίπεδο κινητήρων όσο και σε ό,τι αφορά το setup της ανάρτησης.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024