Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεοδωράκης: Δεν θα γίνουμε οι «Καμμένοι» του ΣΥΡΙΖΑ

Θεοδωράκης: Δεν θα γίνουμε οι «Καμμένοι» του ΣΥΡΙΖΑ

Ο επικεφαλής του Ποταμιού κατά την ομιλία του στη Βουλή έκανε αναφορά στην επέτειο του δημοψηφίσματος το 2015, χαρακτηρίζοντάς το «βουτιά προς τα πίσω», ενώ μίλησε για τις δυσκολίες που περιμένουν την ελληνική οικονομία

Στα σενάρια που τον θέλουν να εμπλέκεται στην κυβέρνηση, εάν οι ΑΝΕΛ αποχωρήσουν εξαιτίας του ζητήματος της ονομασίας της ΠΓΔΜ, απάντησε για ακόμη μια φορά ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, διαψεύδοντάς τα και εξαπολύοντας επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου.

«Έχω διαφορές με τον Καμμένο αλλά έχω και μια υποχρέωση, να τον απαλλάξω από το μόνιμο άγχος του: Δε θα γίνουμε οι Καμμένοι του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την Οικονομία.

«Μπορεί να συνεχίσει τα υπερπολυτελή ταξίδια του σε χρέωση του ελληνικού λαού και τις πτήσεις με το super puma» συνέχισε, απευθυνόμενος προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Παράλληλα, ο επικεφαλής του Ποταμιού έκανε αναφορά στην επέτειο του δημοψηφίσματος το 2015, χαρακτηρίζοντάς το «βουτιά προς τα πίσω», ενώ μίλησε για τις δυσκολίες που περιμένουν την ελληνική οικονομία.

Θα περίμενα μια αναφορά και από τον Τσίπρα για τη «μαύρη επέτειο». Θα ήθελα να μην επιμένει στην άποψη ότι το δημοψήφισμα βοήθησε στη διαπραγμάτευση. Ήταν μια βουτιά προς τα πίσω και η χώρα σώθηκε από τη βίαιη έξοδο από την ΕΕ χάρη στις προσπάθειες που έγιναν την επομένη. Ξέρετε ότι δεν υπήρξα ποτέ υποστηρικτής του Προκόπη Παυλόπουλου. Όμως έπαιξε καθοριστικό ρόλο εκείνες τις κρίσιμες ώρες σε συνεργασία με τον Φρανσουά Ολάντ, που μας στήριξε όταν η Ευρώπη είχε βαρεθεί τα παιχνίδια του Βαρουφάκη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024