Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW California XXL: Αναμνήσεις μιας εκδρομής από το μέλλον

VW California XXL: Αναμνήσεις μιας εκδρομής από το μέλλον

Η VW δημοσιοποιεί τα πρώτα στοιχεία για την έκδοση παραγωγής του California XXL Camper Van το οποίο αναμένεται να διατηρήσει την πλειονότητα των στοιχείων του άρτια εξοπλισμένου concept car που προηγήθηκε.

Η γερμανική φίρμα ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα οδηγήσει στην παραγωγή το θεαματικό από πλευράς εξοπλισμού, για τους λάτρεις του είδους, California XXL Concept δημοσιοποιώντας παράλληλα τα πρώτα teaser του μοντέλου που αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο Caravan Salon του Ντύσελντορφ το οποίο ανοίγει αυλαία στις 24 Αυγούστου και απευθύνεται στους ενθουσιώδεις campers.

Σύμφωνα με τις πρώτες συστάσεις του τμήματος της VW που είναι υπεύθυνο για τα επαγγελματικά μοντέλα, η έκδοση παραγωγής η οποία έχει ως βάση το εγνωσμένου κύρους Crafter δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί από το πρωτότυπο προσφέροντας τις ίδιες εξοπλιστικές και χωροταξικές ανέσεις και ευκολίες.

Έτσι, στο εσωτερικό της έκδοσης παραγωγής του California XXL Camper Van αναμένεται να υπάρχει μπάνιο με WC και ντους, στο πίσω μέρος θα φιλοξενείται ένας μεγάλος χώρος με κρεβάτια ενώ την εικόνα συμπληρώνει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο, νεροχύτη και εστίες.

Κρίνοντας από τα πρώτα teaser, το εκδρομικού χαρακτήρα van αναμένεται να διαθέτει μια πανοραμική ηλιοροφή προσφέροντας άπλετη θέα στο στερέωμα ενώ μένει να αποδειχτεί κατά πόσο θα υιοθετηθούν και τα περιστρεφόμενα καθίσματα του concept car που προηγήθηκε.

Σε επίπεδο κινητήρων, το California XXL Camper Van αναμένεται να μιμηθεί την γκάμα του Crafter, περιλαμβάνοντας δίλιτρους diesel με ισχύ από 102 έως 177 ίππους σε συνδυασμό -προαιρετικά- με το αυτόματο κιβώτιο διπλού και τη δυνατότητα επιλογής τετρακίνησης.

Για την ιστορία σημειώνεται ότι το California είναι το πλέον δημοφιλές camper van διαχρονικά έχοντας καταγράψει περισσότερες από 100.000 πωλήσεις από το 1988 οπότε και πρωτολανσαρίστηκε.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024