Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Volvo M: Η σουηδική απάντηση στην νέα εποχή των μετακινήσεων

Volvo M: Η σουηδική απάντηση στην νέα εποχή των μετακινήσεων

Η σουηδική φίρμα ανακοίνωσε το λανσάρισμα μιας νέας υπηρεσίας διαμοιρασμού αυτοκινήτων η οποία θα προσφέρεται από το 2019 σε Σουηδία και ΗΠΑ, επιτρέποντας στους χρήστες της τη δυνατότητα να αναζητούν το αυτοκίνητο της επιλογής τους μέσω μιας έξυπνης εφαρμογής.

Ξεκινώντας από την χώρα καταγωγής της, τη Σουηδία και την τεχνολογικά ευεπίφορη αγορά των HΠΑ, η Volvo θα λανσάρει από την άνοιξη του 2019 μια νέα υπηρεσία διαμοιρασμού αυτοκινήτων με την ονομασία M. H νέα υπηρεσία θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν, άμεσα, όταν το επιθυμούν, το αυτοκίνητο που να ταιριάζει στις ανάγκες τους αλλά και στην εκάστοτε περίσταση μέσω μιας ευφυούς εφαρμογής η οποία θα διδάσκεται από τις συνήθειες τους προς όφελος μιας πιο εξατομικευμένης εμπειρίας.

Για την ακρίβεια, η νέα υπηρεσία M και η εφαρμογή μέσω της οποίας θα είναι προσβάσιμη θα λειτουργήσει σαν ομπρέλα για όλες τις καινοτόμες υπηρεσίες της φίρμας όπως η υπηρεσία χρονομίσθωσης Care By Volvo καθώς και η πλατφόρμα διαμοιρασμού αυτοκινήτων Sunfleet που διατηρεί η σουηδική φίρμα από το 1998 ενώ προοδευτικά θα προστεθούν και άλλες αντίστοιχου περιεχομένου υπηρεσίες.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις δυνατότητες της νέας εφαρμογής μέσω της οποίας θα είναι διαθέσιμες οι παραπάνω υπηρεσίες καθώς, πλην της προφανούς λειτουργικότητας, η υπηρεσία M θα συλλέγει στοιχεία και δεδομένα για τις συνήθειες, τις προτιμήσεις και τις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη με στόχο μια πλήρως εξατομικευμένη, σχεδόν διαισθητική εξυπηρέτηση χωρίς όσοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Όπως αναφέρουν, οι μηχανικοί λογισμικού που είναι επιφορτισμένοι με την εξέλιξη της νέας αυτής εφαρμογής, «θα προσφέρει πολλά περισσότερα από το να παρέχει απλά την πληροφορία για το πού μπορούν να βρουν ένα αυτοκίνητα, εντοπίζοντας και προτείνοντας αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους».

«Οι μετακινήσεις υφίστανται δομικές αλλαγές και η Volvo σκοπεύει να ηγηθεί αυτών των μεταβολών. Το λανσάρισμα της υπηρεσίας M θα δημιουργήσει νέες πηγές εσόδων γα την φίρμα και θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου της Volvo Cars να οικοδομήσει μια νέα είδους σχέση που υπερβαίνει το παραδοσιακό modus operandi με πάνω από πέντε εκατομμύρια πελάτες έως τα μέσα της επόμενης δεκαετίας», δήλωσε χαρακτηριστικά για την Μ o επικεφαλής της σουηδικής φίρμας , Hakan Samuelsson.

Δίνοντας το στίγμα της νέας υπηρεσίας, ο ίδιος συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ότι «η Volvo Cars, βρίσκεται σε μια διαδικασία μετάβασης και μετατροπής της σε κάτι που υπερβαίνει τα στενά όρια μιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Αναγνωρίζουμε ότι οι νέοι καταναλωτές που διαβιούν στις πόλεις αμφισβητούν την παραδοσιακή αντίληψη της έννοιας της ιδιοκτησίας ενός αυτοκινήτου. Η Μ είναι μέρος της απάντησης που τους δίνουμε. Εξελισσόμαστε σε μια εταιρεία η οποία προσβλέπει στην οικοδόμηση μιας πιο άμεσης σχέσης με τον τελικό αποδέκτη των προϊόντων μας και όχι μόνο με τον παραδοσιακό τρόπο αλλά μέσω μιας σειράς υπηρεσιών οι οποίες αντανακλούν την στρατηγική μας η οποία επιγράφεται ως «Freedom to Move».

Η έδρα της νέας υπηρεσίας βρίσκεται στην Στοκχόλμη και σύμφωνα με τις συστάσεις, ήδη διενεργούνται τα πρώτα τεστ «αντοχής» της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που θα αντιστοιχεί στην εφαρμογή με την προοπτική να μπει σε δοκιμαστική λειτουργία beta από το προσεχές φθινόπωρο πριν το λανσάρισμα στο ευρύ κοινό από την άνοιξη του 2019.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024