Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκουρλέτης: Επικίνδυνο το παιχνίδι των πολλαπλών απαντήσεων που δίνει ο Π.Καμμένος

Σκουρλέτης: Επικίνδυνο το παιχνίδι των πολλαπλών απαντήσεων που δίνει ο Π.Καμμένος

Το παιχνίδι των πολλαπλών απαντήσεων που δίνει ο Π.Καμμένος σχετικά με το αν θα φύγει από την κυβέρνηση είναι επικίνδυνο για την κυβερνητική για την κυβερνητική σταθερότητα λέει ο Π.Σκουρλέτης, που βλέπει ιδιότυπο ανταγωνισμό των ΑΝΕΛ με τη ΝΔ στην προώθηση εθνικολαϊκιστικής ατζέντας

Βολές κατά του Πάνου Καμμένου εξαπολύει και ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης προειδοποιώντας ότι τα ήξεις αφήξεις σχετικά με την παραμονή των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση δημιουργούν κίνδυνο για την κυβερνητική σταθερότητα.

Κατηγορεί δε τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο για ιδιότυπο ανταγωνισμό με τη ΝΔ στην προώθηση εθνικολαϊκιστικής ατζέντας «για τη διεκδίκηση των ίδιων ψηφοφόρων».

Προχωρώντας δε ένα βήμα παρακάτω ο κ. Σκουρλέτης μιλά για «στήριξη της κυβέρνησης με ανοχή», ενώ βλέπει στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη ένα εν δυνάμει σύμμαχο για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επικίνδυνος για τη κυβερνητική σταθερότητα ο Καμμένος

Ο κ. Σκουρλέτης χαρακτήρισε «επικίνδυνο για την κυβερνητική σταθερότητα» «το παιχνίδι των πολλαπλών απαντήσεων που δίνει ο Π. Καμμένος», σχετικά με το αν θα φύγει ή θα παραμείνει στην κυβέρνηση.

«Έχουμε όμως όπλα στη φαρέτρα μας για ξεπεράσουμε αυτό το σκόπελο. Σημασία έχει να βγάλουμε τη χώρα από το μνημόνιο. Υπάρχουν πολλές εκδοχές, όπως η στήριξη της κυβέρνησης με ανοχή», πρόσθεσε ο υπουργός Εσωτερικών.

Σε διαγωνισμό ΝΔ και ΑΝΕΛ για το Μακεδονικό

Σημείωσε ακόμα ότι για το Μακεδονικό, οι ΑΝΕΛ «βρίσκονται σε ιδιότυπο ανταγωνισμό με τη ΝΔ προωθώντας εθνικολαϊκιστική ατζέντα για τη διεκδίκηση των ίδιων ψηφοφόρων».

Εν δυνάμει σύμμαχος το Ποτάμι

Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αντιμετωπίσει το Ποτάμι ως εν δυνάμει σύμμαχο της κυβέρνησης, εάν αυτό βασίζεται σε «ένα πολύ σαφές προγραμματικό πεδίο σύγκλισης», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο 24/7.

«Έχουμε συναντηθεί σε μία σειρά νομοσχεδίων στο παρελθόν. Κορυφαίο είναι το ζήτημα της Συμφωνίας για το Μακεδονικό, από εκεί κι έπειτα σε πάρα πολλά πράγματα έχουμε διαφορετικές προσεγγίσεις και νομίζω ότι με απόλυτο σεβασμό πρέπει να αντιμετωπίζουμε αυτόν τον χώρο», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024