Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο παρασκηνιακός πόλεμος Καμμένου - Κοτζιά

Ο παρασκηνιακός πόλεμος Καμμένου – Κοτζιά

Το τελευταίο διάστημα έρχεται στο προσκήνιο η υπόγεια σύγκρουση των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας

Η αλλοπρόσαλλη στάση του Πάνου Καμμένου για το Μακεδονικό και τα «τελεσίγραφα» προς την κυβέρνηση για τη συμφωνία των Πρεσπών και την κύρωσή της από την ελληνική Βουλή  έχει προκαλέσει τριβές στο εσωτερικό της κυβέρνησης η οποία  – όπως εκτιμούν πολιτικοί αναλυτές – είναι υπό προθεσμία.

Το τελευταίο διάστημα πάντως, έρχεται στο προσκήνιο η υπόγεια σύγκρουση των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας, Νίκου Κοτζιά και Πάνου Καμμένου. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Πάνος Καμμένος δήλωσε το βράδυ της Τρίτης ότι «ο κ. Κοτζιάς είναι υπουργός Εξωτερικών μιας κυβέρνησης εθνικής συνεννόησης στην οποία συμμετέχουν δύο κόμματα». Έχει τόνισε, «τις δικές του προσωπικές απόψεις. Διαφωνώ. Αλλά όταν είναι υπουργός Εξωτερικών είναι σε κυβέρνηση συνεργασίας».

Σύμφωνα με τα «ΝΕΑ», ο κ. Καμμένος απάντησε με αυτόν τον τρόπο στην κριτική που είχε ασκήσει ο Νίκος Κοτζιάς στη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου όταν απευθυνόμενος στην Έλενα Κουντουρά σημείωσε ότι ο υπουργός Άμυνας δεν διευκολύνει με τη στάση του.

Πυρ και μανία

Οι πληροφορίες ήθελαν τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να είναι «πυρ και μανία» με τον υπουργό Εξωτερικών και τους χειρισμούς του στο ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών και να μη θέλει ούτε καν να σκεφτεί το ενδεχόμενο να είναι ο ίδιος στα στιγμιότυπα μιας πανηγυρικής ατμόσφαιρας στην επερχόμενη Σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024