Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai i30 N-Line: Στην... ηπιότερη πλευρά των επιδόσεων

Hyundai i30 N-Line: Στην… ηπιότερη πλευρά των επιδόσεων

Η Hyundai ετοιμάζει μια πιο προσιτή σπορ σειρά η οποία θα συστηθεί μέσω του i30 και θα τοποθετηθεί κάτω από τις εκδόσεις N λειτουργώντας ως γέφυρα μεταξύ των κορυφαίων Ν και των απλών εκδόσεων της γκάμας του μικρομεσαίου μοντέλου.

Φωτογραφίες : AUTOMEDIA

H κορεατική φίρμα ετοιμάζεται να προσθέσει στο παλμαρέ της μια νέα σειρά εξοπλιστικών εκδόσεων με σπορ χαρακτήρα, οι οποίες θα προσφέρουν όλες τις σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις συν κάποιες ακόμα αθέατες βελτιώσεις σε επίπεδο μηχανικών μερών που διακρίνουν την σειρά Ν, δίνοντας ωστόσο τη δυνατότητα επιλογής ενός διαφορετικού, πιο αποδοτικού κινητήρα.

Το πρώτο μοντέλο που θα εγκαινιάσει τη νέα σειρά εκδόσεων θα είναι το i30 N Line το οποίο και εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης στο Nurburgring χωρίς καμουφλάζ προδίδοντας τη σχεδιαστική του συνάφεια με το ήδη γνωστό i30 Ν των 275 ίππων.

Η διαφορά στην προκειμένη περίπτωση βρίσκεται στην αθέατη πλευρά του, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, αντί του παραπάνω δίλιτρου κινητήρα o οποίος διατίθεται σε εκδοχές 250 ή 275 ίππων αναμένεται να βρεθεί ένας χαμηλότερης ισχύος κινητήρας ο οποίος αναμένεται να προσεγγίζει τους 200 ίππους, απευθυνόμενος σε εκείνους που αρέσκονται στην σπορ εμφάνιση και συμπεριφορά, ωστόσο χρειάζονται κάτι πιο προσιτό και αποδοτικό για τις καθημερινές τους ανάγκες.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024