Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση Κοτζιά με τον υπουργό Εξωτερικών του Βιετνάμ

Συνάντηση Κοτζιά με τον υπουργό Εξωτερικών του Βιετνάμ

Την Δευτέρα.

Με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών του Βιετνάμ, Pham Binh Minh θα συναντηθεί  αύριο στις 11:45 ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς. Η συνάντηση θα πραγφματοποιηθεί στο Υπουργείο. Ο υπΕΞ του Βιετνάμ πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, σε συνέχεια της επίσκεψης που είχε πραγματοποιήσει ο υπουργός Εξωτερικών στο Ανόι τον Φεβρουάριο του προηγούμενου έτους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, στην κατ’ ιδίαν συνάντησή τους, οι δύο υπουργοί θα συζητήσουν την περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών. Ειδικότερα οι συνομιλίες θα εστιασθούν σε ζητήματα περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος, καθώς και στην ενίσχυση των διμερών σχέσεων. Έμφαση θα δοθεί στους τομείς του εμπορίου και της οικονομίας, στη μορφωτική και πολιτιστική συνεργασία, στον τουρισμό και στην ναυτιλία. Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών.

Μετά το πέρας των συνομιλιών, περί ώρα 13:15, οι δύο υπουργοί θα υπογράψουν τη Συμφωνία Κατάργησης Θεωρήσεων σε Διπλωματικά Διαβατήρια και, ακολούθως, περί ώρα 13:20, θα προβούν σε κοινές δηλώσεις στον Τύπο. Η συνάντηση θα συνεχιστεί σε γεύμα εργασίας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024