Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο οίκος Missoni… δροσίζεται

Ο οίκος Missoni… δροσίζεται

Νέο εγχείρημα από τον ιταλικό οίκο

Αν νομίζετε πως για τις καλοκαιρινές σας διακοπές χρειάζεστε μόνο γυαλιά πολύχρωμα και μικροσκοπικά μπικίνι, προσθέστε στην λίστα σας και μια φουσκωτή πεταλούδα για την πισίνα ή την θάλασσα των διακοπών σας. Μετά την φρενίτιδα των ροζ φλαμίνγκο πέρυσι, φέτος είναι η σεζόν της πεταλούδας.

Ο οίκος Missoni, που λατρεύει το καλοκαίρι, αποφάσισε να κυκλοφορήσει μία σειρά από φουσκωτά είδη θαλάσσης, που θα λατρέψει ο φωτογραφικός φακός και οι μοδάτοι λουόμενοι. Το float «Missoni x Funboy Butterfly» φέρει το σχέδιο χρώματος της Missoni, το οποίο είναι ζωγραφισμένο σε κάθε πλευρά του πλωτήρα.

Ο Blake Barrett, συνιδρυτής της κατασκευαστικής Funboy, πήρε ένα άλμα πίστης και έφθασε στην Angela Missoni, δημιουργική διευθύντρια της Missoni, με τον πιο δυνατό τρόπο του 2018 – μέσω μηνύματος στο Instagram.

«Η εταιρεία μας έχει συγκλονιστεί από τη χρήση των χρωμάτων Missoni και γεωμετρικών σχημάτων και γνωρίζαμε ότι θα μεταφράζονταν σε ένα απίστευτο τρισδιάστατο φουσκωτό», δήλωσε ο Barrett. Το επώνυμο φουσκωτό είναι διπλής όψης και στοιχίζει 150 δολάρια και μπορείτε να το αποκτήσετε μέσω διαδικτύου.

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024