Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
CFA Society Greece

CFA Society Greece

Ας αποδείξουμε ότι μπορούμε

Η Ελληνική Ένωση CFA (εφεξής «η Ένωση») είναι ένας σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με κύριο σκοπό την προώθηση ηθικών και επαγγελματικών αρχών στην ελληνική επενδυτική κοινότητα, την συνεχή επαγγελματική εξέλιξη μέσω του προγράμματος CFA και την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας και της αξίας της πιστοποίησης  CFA. Η Ένωση αποτελεί τον μοναδικό επίσημο εκπρόσωπο του Ινστιτούτου CFA στην Ελλάδα.

H Ένωση αριθμεί σήμερα 204 μέλη, τα οποία εργάζονται ως χρηματοοικονομικοί αναλυτές, διαχειριστές χαρτοφυλακίων, χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι και επαγγελματίες στον ευρύτερο χρηματοοικονομικό τομέα. Το έτος 2018, ο αριθμός των  συμμετεχόντων στις εξετάσεις της πιστοποίησης στην Ελλάδα ανήλθε σε 398 άτομα, ενώ ο ετήσιος ρυθμός αύξησης των μελών της Ένωσης κυμαίνεται, την τελευταία πενταετία, σε ποσοστό άνω του 8%.

Η επαγγελματική πιστοποίηση CFA είναι η πλέον αναγνωρισμένη πιστοποίηση στον τομέα των χρηματοοικονομικών σε παγκόσμιο επίπεδο με πάνω από 155 χιλιάδες κατόχους – μέλη, οι οποίοι διακρίνονται για το πλούσιο γνωστικό τους υπόβαθρο, επιδεικνύοντας εξελιγμένες επαγγελματικές ικανότητες και εξαιρετικό επίπεδο ηθικής συμπεριφοράς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε τοπικό επίπεδο η επαγγελματική πιστοποίηση CFA παρέχει τη δυνατότητα απόκτησης χωρίς εξετάσεις (πλην της υποχρεωτικής για όλους εξέτασης στο «Θεσμικό Πλαίσιο της Κεφαλαιαγοράς») της ανώτερης πιστοποίησης  Αναλυτή Αγορών «Δ» που χορηγείται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την Τράπεζα της Ελλάδος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.cfa.gr .

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024