Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz GLE 2019: Εκ των έσω

Mercedes-Benz GLE 2019: Εκ των έσω

Το γερμανικό SUV συνεχίζει τις εμφανίσεις του ως δοκιμαστικό πρωτότυπο, εν όψει της πρεμιέρας του η οποία αναμένεται πριν την εκπνοή του 2018, αποκαλύπτοντας αυτή την φορά ένα μέρος του εσωτερικού του.

Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

Η νέα γενιά της GLE συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης εν όψει της πρεμιέρας της η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύντομα, πιθανότατα στην προσεχή έκθεση του Παρισιού, δίνοντας αυτή την φορά και μια ευκαιρία παρατήρησης του εσωτερικού της.

Εκεί, κυριαρχεί το δίδυμο οθονών που καλύπτει το ήμισυ της επιφάνειας του ταμπλό, φιλοξενώντας τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και το infotainment το οποίο αναμένεται να ενσωματώσει τις νέες δυνατότητες και λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης που συνοψίζονται υπό το ακρωνύμιο MBUX.

Διαφορετική είναι και η σχεδίαση της κεντρικής κονσόλας όπου ξεχωρίζουν δύο πλευρικές χειρολαβές.

Στα στοιχεία που επίσης διακρίνονται στις πρώτες λήψεις του εσωτερικού της GLE, συγκαταλέγονται τα γνώριμα ηχεία του ηχοσυστήματος Burmester που χρησιμοποιεί η Mercedes-Benz καθώς και ο κρυφός μωβ χρώματος φωτισμός.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της νέας GLE η οποία έχει εμφανιστεί κατά το πολύ πρόσφατο παρελθόν με λιγότερο καμουφλάζ, αν και οι αναλογίες της δεν αποτελούν μια ριζικά διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή της, αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα σχεδίαση θα εξασφαλίσει στο γερμανικό SUV καλύτερη αεροδυναμική καθώς σύμφωνα με τις συστάσεις, ο αεροδυναμικός συντελεστής θα μειωθεί από 0,32 σε 030.

Αφετηρία για την νέα GLE θα αποτελέσει μια νέα αρχιτεκτονική, η οποία θα συμβάλλει καθοριστικά στην μείωση του βάρους της με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο αποδοτικότητας αλλά και οδικής συμπεριφοράς.

Υπό το σκεπτικό της αποδοτικότητας, η νέα GLE αναμένεται να συμπεριλάβει στις τάξεις της και δικίνητες εκδόσεις, όπου η κίνηση θα μεταδίδεται αποκλειστικά στους πίσω τροχούς.

Τις προδιαγραφές της θα συμπληρώσουν νέοι κινητήρες οι οποίοι συνεπικουρούμενων των παραπάνω στοιχείων αναμένεται να καταστήσουν την νέα γενιά της GLE κατά 20% αποδοτικότερη.

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024