Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι παρεξηγημένοι Δίδυμοι

Οι παρεξηγημένοι Δίδυμοι

Ένα βασικό χαρακτηριστικό των Διδύμων είναι ότι αποζητούν συνέχεια νέες εμπειρίες και όταν δεν έχουν τι να πάρουν βαριούνται. Θέλουν να βρίσκονται σε μία συνεχή εναλλαγή καταστάσεων και συναισθημάτων και όταν αυτό τελειώνει, νιώθουν μία νευρικότητα. Δεν είναι ότι είναι διπρόσωποι, αλλά έχουν δύο αντικρουόμενες πλευρές. Από τη μία θέλουν την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό, […]

Ένα βασικό χαρακτηριστικό των Διδύμων είναι ότι αποζητούν συνέχεια νέες εμπειρίες και όταν δεν έχουν τι να πάρουν βαριούνται. Θέλουν να βρίσκονται σε μία συνεχή εναλλαγή καταστάσεων και συναισθημάτων και όταν αυτό τελειώνει, νιώθουν μία νευρικότητα. Δεν είναι ότι είναι διπρόσωποι, αλλά έχουν δύο αντικρουόμενες πλευρές. Από τη μία θέλουν την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό, αλλά από την άλλη θέλουν τη βαθιά επικοινωνία μέσα από τις σχέσεις με τους σημαντικούς άλλους. Κι αυτό τους δημιουργεί μία παράνοια, που ούτε οι ίδιοι αντιλαμβάνονται. Κατά τα άλλα, είναι υποστηρικτικοί φίλοι, ερωτικοί, λατρεύουν το φλερτ και τις απολαύσεις (ακόμα κι αν κοστίζουν ακριβά).

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024