Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Περού νίκησε 2-0 την Αυστραλία και την άφησε τελευταία

Το Περού νίκησε 2-0 την Αυστραλία και την άφησε τελευταία

Νίκη γοήτρου για τους περουβιανούς με 2-0, αποκλείστηκαν και οι δύο ομάδες

Το Περού επικράτησε με 2-0 της Αυστραλίας και την άφησε στην τελευταία θέση του 3ου Ομίλου του Μουντιάλ, ψαλιδίζοντας παράλληλε και όποιες ελπίδες πρόκρισης είχαν τα Καγκουρό πριν αρχίσει το ματς.

Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν ο Άντρε Καρίγιο στο 18 και ο Χοσέ Γκερέρο στο 50′.

Η Αυστραλία ήθελε μόνο νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση (περιμένοντας παράλληλα ήττα της Δανίας από τη Γαλλία στη Μόσχα), αλλά το έργο της δυσκόλεψε πολύ από τη στιγμή που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 18΄. Μετά από βαθιά μπαλιά του Γκερέρο, ο Καρίγιο έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής και νίκησε τον Ράιαν, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ των «Ινκας» στη διοργάνωση.

Οι παίκτες του Μπερτ Φαν προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά η εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Ρόγκιτς στο 27΄ σταμάτησε στον Γκαλέσε, ενώ στο 34΄ οι Περουβιανοί αμυντικοί πρόλαβαν τον Λέκι τη στιγμή που ήταν έτοιμος να αξιοποιήσει την ασίστ του Κρούζε και να σκοράρει από κοντά.

Οι ελπίδες των Αυστραλών για ανατροπή «έσβησαν» στο 50΄, όταν μετά από προσπάθεια του Κουέβα, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Γκερέρο και ο πολύπειρος αρχηγός των Νοτιοαμερικανών κατάφερε με δύσκολο γυριστό σουτ να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Φαν Μάρβαϊκ επιστράτευσε και τον βετεράνο Τιμ Κέιχιλ, αλλά η κατάσταση δεν ήταν πια αναστρέψιμη. Ο Μπέχιτς έχασε καλή ευκαιρία στο 60΄, καθώς το σουτ που επιχείρησε κόντραρε και έφυγε δίπλα από το δοκάρι, όμως σύντομα τα «καγκουρό» απογοητεύτηκαν και… συμβιβάστηκαν με τη μοίρα τους.

Διαιτητής: Σεργκέι Καράσεφ (Ρωσία)

Κίτρινες κάρτες: Γέντινακ (10΄), Αρζάνι (60΄), Ρόγκιτς (66΄), Μίλιγκαν (88΄) – Γιοτούν (45΄), Ουρτάδο (79΄)

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Μπερτ Φαν Μάρβαικ): Ράιαν, Μπέχιτς, Μίλιγκαν, Σένσμπερι, Ρισντόν, Μούι, Γέντινακ, Ρόγκιτς (72΄ Ιρβάιν), Λέκι, Κρούζε (58΄ Αρζάνι), Γιούριτς (53΄ Κέιχιλ)

ΠΕΡΟΥ (Ρικάρντο Γκαρέκα): Γκαλέσε, Τράουκο, Σανταμαρία, Ράμος, Αντβίνκουλα, Γιοτούν (46΄ Ακίνο), Τάπια (63΄ Ουρτάδο), Φλόρες, Κουέβα, Καρίγιο (79΄ Καρταχένα), Γκερέρο

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024