Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το ουράνιο τόξο της Lady Gaga

Το ουράνιο τόξο της Lady Gaga

Η λατρεμένη της LGBTQ κοινότητας - και όχι μόνο- Lady Gaga βρέθηκε στο NYC Pride Parade, με τα χρώματα της σημαίας τους σαν σκιά και από ότι φαίνεται θα γίνει το νέο τρεντ στο μακιγιάζ!

Με την είσοδό της στη μουσική σκηνή είχαμε καταλάβει ότι δεν θα είναι μία συμβατική καλλιτέχνης. Η Lady Gaga μας απασχόλησε από την αρχή της καριέρας της και συνεχίζει να το κάνει μέχρι σήμερα,  χωρίς να παραμελεί την μουσική της ιδιότητα.

Αφού απέδειξε το καλλιτεχνικό της ταλέντο,  προσπαθεί γίνει ως πασίγνωστη celebrity και μία πολύ δυνατή Influencer ή τουλάχιστον να περάσει στον κόσμο τις προσωπικές πεποιθήσεις και αξίες.

Στο φετινό NYC Pride Parade βρέθηκε με ένα απλό t-shirt και τζιν, ενώ έκανε τη διαφορά στο μακιγιάζ της. Επέλεξε να βαφτεί στα χρώματα της LGBTQ κοινότητας που δεν είναι άλλα από το ουράνιο τόξο. Έτσι έβαλε πολύχρωμες σκιές στα μάτια,  όπως ακριβώς και στα λουράκια που γέμισαν τα σκισίματα στο τζιν της.

View this post on Instagram

Her smile 😍🌈✨ #pride #equality #gay

A post shared by holygaga (@holygaga_) on

Η 32χρονη σταρ εξάλλου προσκάλεσε όλο τον κόσμο μέσα από το «Born this way» , να βγει από το «καβούκι» του και να μην φοβάται να εκδηλωθεί. Και αυτό τους ζήτησε να κάνουν και σε αυτό το Parade όπου όχι μόνο έδωσε το παρών, αλλά δε δίστασε να φωτογραφηθεί, αλλά και να χορέψει μαζί με όλους τους παρευρισκόμενους και υποστηρικτές της ομοφυλόφιλης κοινότητας.

Με το #equality και αρκετά Post και φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η «Bad Romance» ερμηνεύτρια έδειξε την αγάπη της σε αυτό το θεσμό αλλά και στους φανς της που εκφράζονται ελεύθερα όπως εκείνη.

Κι αν νομίζετε ότι αυτή η τάση στα χρωματιστά μάτια κυκλοφόρησε πρώτα από τη Mother Monster Κάνετε λάθος. Την είδαμε και στην Rita Ora και από ότι φαίνεται θα επικρατήσει φέτος το καλοκαίρι που δείχνει να έχει και πολλές βροχές.

Οπότε τι καλύτερο από το να βγει το ουράνιο τόξο ακόμα και στα μάτια μας!

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024