Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διεθνείς προσωπικότητες στο Αιγαίο

Διεθνείς προσωπικότητες στο Αιγαίο

Τα κατάλευκα χρώματα και τα τυρκουάζ νερά της Μυκόνου

Τα κατάλευκα χρώματα και τα τυρκουάζ νερά της Μυκόνου. Το πολύχρωμο πλήθος το οποίο κυκλοφορεί ανέμελα στα γραφικά σοκάκια τις απογευματινές και βραδινές ώρες. (Το πρωί γεμίζουν την Ψαρού, το Καλό Λιβάδι, τον Πάνορμο, τον Καλαφάτη και τα πολυσυζητημένα beach bars, όπως το “Nammos” και το “Scorpios”). Στη Μύκονο βρέθηκε (μετά την Σαντορίνη) και ο βραβευμένος με Όσκαρ, αμερικανός ηθοποιός, Μάθιου ΜακΚόναχι).

Οι επισκέψεις στα «κλασικά» μαγαζάκια, με τα είδη λαϊκής τέχνης για όλους τους τουρίστες, αλλά και οι «έφοδοι» των χρυσών πορτοφολιών (είναι οι επισκέπτες υψηλών εισοδημάτων) στις exclusive boutiques με τις υπογραφές Louis Vuitton, Chanel, Enny di Monaco, την ολοκαίνουργια Dior όπως επίσης σε πανάκριβα κοσμηματοπωλεία στα Ματογιάννια. Τα βράδια ξεκινούν με φαγητό σε γνωστά κλασικά εστιατόρια όπως το «Κατρίνς», το “Matsuhisa Mykonos” μέσα στο “Belvedere”, το “Interni” κ.α. Το θρυλικό “Pierro’s” γνωρίζει νέες λαμπερές εποχές με τον πολυπράγμωνα Λάκη Γαβαλά (το πρωί σπεύδει και εκείνος στις δικές του παραλίες), να «χαρίζει» ένα νέο, φρέσκο αέρα. Οι vips, τα μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως ο Πωλ Μακ Κάρτνεϋ και οι super αθλητές, είναι εκεί. Υπάρχει όμως πάντα χώρος και για γοητευτικές sexy μαμάδες σαν  την Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ θα παρουσιάσει από την καινούργια τηλεοπτική σεζόν το “Next Top Model” στο Star…

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024