Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Πολεμικές επιχειρήσεις υπόσχεται ο Ερντογάν μετά τον θρίαμβο

H Τουρκία θα συνεχίσει να «απελευθερώνει εδάφη στη Συρία» ώστε οι «φιλοξενούμενοί μας», οι σύροι πρόσφυγες, να μπορέσουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους με ασφάλεια, τόνισε ο τούρκος πρόεδρος μετά τη θριαμβευτική νίκη του στις εκλογές και διεμήνυσε ότι η Τουρκία θα δράσει πιο αποφασιστικά εναντίον των τρομοκρατικών οργανώσεων.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που επανεξελέγη την Κυριακή στην προεδρία της Τουρκίας για δεύτερη συναπτή θητεία – με εξαιρετικά ενισχυμένες εξουσίες – δήλωσε πριν από λίγο, απευθυνόμενος σε υποστηρικτές του, ότι θ’ αρχίσει να εργάζεται από σήμερα (Δευτέρα) για να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του.

Ακόμη, τόνισε ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να «απελευθερώνει εδάφη στη Συρία» ώστε οι «φιλοξενούμενοί μας», οι σύροι πρόσφυγες, να μπορέσουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους με ασφάλεια.

Στην επινίκια ομιλία του προς υποστηρικτές του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AK) από το μπαλκόνι των κεντρικών γραφείων της παράταξής του στην Αγκυρα, ο Ερντογάν διεμήνυσε επίσης ότι η Τουρκία θα δράσει πιο αποφασιστικά εναντίον των τρομοκρατικών οργανώσεων.

Λίγο νωρίτερα, η εκλογική επιτροπή είχε γνωστοποιήσει ότι ο Ερντογάν επανεξελέγη πρόεδρος της Τουρκίας αφού εξασφάλισε την Κυριακή πάνω από το απαιτούμενο 50% των ψήφων.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024